Survivor – Γιώργος Λιανός για Τζέιμς Καφετζή: «Είμαστε όλοι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας»

Survivor

"Εννοείται ότι στάθηκα στο πλευρό του, είναι κάτι παραπάνω από φίλος πλέον έτσι όπως έχει δημιουργηθεί εδώ στο Survivor".

Επηρεασμένοι όλοι οι παίκτες του Survivor είναι μετά την ενημέρωση για την περιπέτεια που βίωσε ο πατέρας του Τζέιμς Καφετζή, λίγα 24 νωρίτερα. Έτσι, όταν όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό στον στίβο μάχης, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν σε αυτό το συνταρακτικό γεγονός.

Ο ίδιος ο παρουσιαστής του Survivor υπογράμμισε αρχικά πως «εδώ είμαστε όλοι κλεισμένοι στον μικρόκοσμο μας. Όταν έρχεται μια είδηση από την Ελλάδα, βασικά μια είδηση η οποία αφορά κάποιον παίκτη και τον επηρεάζει ψυχολογικά, μπορεί να συμπαρασύρει και εμάς τους υπόλοιπους».

«Εννοείται ότι στάθηκα στο πλευρό του. Είναι κάτι παραπάνω από φίλος πλέον ο Τζέιμς, έτσι όπως έχει δημιουργηθεί εδώ πέρα, εννοείται ότι με έχει επηρεάσει πάρα πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Είναι δύσκολο. Το θετικό είναι πως όλα είναι καλά γενικά αλλά είναι φορές που, λες, δεν έχεις τι να πεις. Απλά πρέπει να κάτσεις εκεί δίπλα του και να μη λες τίποτα» εξήγησε, μεταξύ άλλων, η Σταυρούλα Χρυσαειδή για τον συμπαίκτη της, Τζέιμς Καφετζή.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Γκιουλέκας τόνισε πως «κάναμε συζητήσεις επί συζητήσεων αλλά αρχίζεις να συνειδητοποιείς την βαρύτητα του πράγματος όσο περνάει η ώρα και ο καιρός. Προσπαθείς να καταλάβεις για τι μιλάς, να κάνεις ένα zoom out και να δεις την υδρόγειο σφαίρα ώστε να δεις που βρισκόταν και σε τι κατάσταση. Πιστεύω πως επικρατεί, μετά το σοκ και τον τρόμο που είναι η πρώτη αντίδραση, η περηφάνεια για το τι έχει πετύχει αυτός ο άνθρωπος. Έχει ξεκινήσει ουσιαστικά να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, κάτι που βλέπουμε ότι λείπει στις μέρες μας. Πρέπει να το δούμε σαν ένα μάθημα για το πόσο πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρα μας».