Survivor: Η εξομολόγηση της Λάουρα Νάργες στην ομάδα! «Ήταν απαίσιο…»

Λάουρα Νάργες

Τι θέση πήρε ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέναντι σε αυτά που είπε η Λάουρα Νάργες;

Ο Μπο κερδίζοντας το χθεσινό κουίζ είχε τη δυνατότητα να χαρίσει όμοιο έπαθλο φαγητού σε άλλα δύο μέλη της ομάδας του και επέλεξε την Λάουρα και τον Γιώργο Χρανιώτη. Την επόμενη μέρα η Λάουρα Νάργες εξομολογήθηκε στην ομάδα της πως ένιωσε άσχημα που οι υπόλοιποι δεν μπόρεσαν να φάνε από αυτό και πως αυτό ήταν μια πρόγευση του Survivor, όταν θα γίνει ατομικό.

[dfp_ads id=236982]

«Χθες πήρε μια γεύση για το πως θα μπορούσε να είναι το Survivor όταν γίνει ατομικό και δεν μου άρεσε. Το ότι τρώγαμε εμείς ή έτρωγα εγώ και εσείς δεν τρώγατε και ήσασταν από την απ’ έξω, εγώ αισθανόμουν απαίσια. Τώρα είναι ομαδικό, μαχόμαστε μαζί, τρώμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί. Το γεγονός ότι αυτό που έφαγα εγώ χθες δεν μπορούσατε να το φάτε κι εσείς, εγώ δεν αισθανόμουν καλά. Ήταν απαίσιο» ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

«Για να αισθανθείς καλά, θα έρθουμε κι εμείς στη θέση των παιδιών. Ελπίζω να έρθουμε. Καλό είναι να ελπίζεις αν υποστείς κι εσύ αυτό το πράγμα» είπε ο Γιώργος Χρανιώτης, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος ήταν ανάμεσα σε εκείνους που δεν έφαγαν, έδωσε τη δική του απάντηση:

«Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι είναι έτσι το παιχνίδι και ότι χθες καταφέραμε να βγάλουμε τους Μαχητές εκτός παιχνιδιού. Κι έμεινε το κέρδος στην ομάδα μας. Και είναι καλό γιατί αναβαθμίζονται τα έπαθλα και από ένας έγιναν τρεις που σημαίνει ότι η μισή μας ομάδα έφαγε. Θα μπορούσαμε να μη φάμε και καθόλου και να το φάνε οι άλλοι. Ας κρατήσουμε τα θετικά.»