Survivor: Έβαλε τα κλάματα η Ελευθερία Ελευθερίου και «χτύπησε» την Άννα Μαρία Βέλλη

Survivor

"Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;" αναρωτήθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor;

Δίχως τέλος μοιάζει στο Survivor ο πόλεμος ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και την Άννα Μαρία Βέλλη. Κάτι που… συνεχίστηκε και στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική τραγουδίστρια και παίκτρια των Μπλε δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το ξέσπασμα της για όσα εξακολουθεί να της χρεώνει η συμπαίκτρια της. «Δεν μπορείς να έρχεσαι και να κανεις bullying κάθε φορά… Τις διαφορές μου με τον Αλέξη της έχω λύσει. Δεν τους αφορά. Δεν γίνεται να μου κάνουν κριτική για το αν μιλάω στον Αλέξη! Κρίθηκα πάλι, λαϊκό δικαστήριο από την Άννα Μαρία για το αν είναι δυνατόν να ψήνω την καρύδα του Αλέξη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελευθερία Ελευθερίου στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Είναι δυνατόν να ξυπνάνε και να δέχομαι αυτή την επίθεση; Ενώ εγώ το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι ότι θέλω να πάω να φύγω και να παω να δω την οικογένεια μου αν είναι όλοι καλά; Και μετά έρχομαι και λέω ποιος είναι διπρόσωπος και ποιος είναι ο κακός εδώ μέσα; Αυτό το πράγμα δεν είναι διπροσωπία… Προσπαθώ να κρατάω ισορροπίες μέχρι τη μέρα που θα φύγω γιατί είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες εδώ μέσα»» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο, η τραγουδίστρια. «Ένας άνθρωπος που κουβαλάει μίσος μέσα του ήρθε και με είπε διπρόσωπη και μίλησε σ εμένα για ηθική… Ποια ηθική όταν κοιμάσαι και ξυπνάς με την κακία μέσα σου;”.

Σε ποιο επεισόδιο άραγε του Survivor θα «κλείσει» αυτή η κόντρα;