Survivor: Έτσι αντέδρασε η Ελευθερία Ελευθερίου με τις «βόμβες» από Τριαντάφυλλο και Καλίδη

Survivor

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δηλώνει για τις ατάκες που ειπώθηκαν στον τελικό του Survivor.

Η «βόμβα» που έριξαν στον τελικό του Survivor ο Τριαντάφυλλος και ο Πάνος Καλίδης, σχετικά με το ποιοι συνευρέθηκαν ερωτικά στο παιχνίδι, ήταν αναμενόμενο ότι θα συζητηθεί πολύ. Έτσι, λοιπόν, σήμερα, στον αέρα του Happy Day, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εξήγησε τι συνέβη χθες στον αέρα του τελικού.

«Εγώ, σαν πρόεδρος, σαν Τριαντάφυλλος είπα κάτι κι εσείς τρελαθήκατε όλοι. Εγώ είπα ότι είναι πολύ καλά τα φιλαράκια, ο Αλέξης και η Ελευθερία, εσείς το πάτε στο πονηρό», είπε ο Τριαντάφυλλος στους ρεπόρτερ και στη συνέχεια το θέμα συζητήθηκε στον αέρα του Happy Day.

«Η Ελευθερία απάντησε όχι, σαφώς. Δεν είχε το χρόνο να υπερασπιστεί τον εαυτό της, δεν είχε μικρόφωνο. Ήμουν μπροστά στο σκηνικό. Αλήθεια, δεν γνωρίζω αν έχει γίνει κάτι ερωτικό. Όταν ειπώθηκε αυτό η Ελευθερία κοκκίνισε. Ζήτησε μικρόφωνο για να απαντήσει εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν της το έδωσαν. Το είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος όπου βλέπει μικρόφωνο δεν το αφήνει. Εγώ της είπα “Ελευθερία, πάρε το μικρόφωνο να μιλήσεις κι εσύ για να το ξεκαθαρίσεις”. Δεν την είδα ενοχλημένη», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Περιμένουμε και την απάντηση της Ελευθερίας και του Παππά.