Survivor: Ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο! Πρώην παίκτες επιστρέφουν…

Survivor

Ποιοι είναι αυτοί που φέρεται να βρίσκονται μια ανάσα από την επιστροφή τους στο ριάλιτι επιβίωσης;

Ένα σπέσιαλ επεισόδιο με άρωμα από προηγούμενα Survivor ετοιμάζει για το τέλος του μήνα ο ΣΚΑΙ, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV Έθνος” και ρεπορτάζ της Φωφώς Μπόνιου.

Για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες του καναλιού άρχισαν να βολιδοσκοπούν τις διαθέσεις των πρώην παικτών σε σχέση, φυσικά, και με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Οι πρώτες επαφές έγιναν ήδη με ορισμένους εξ αυτών να αρνούνται ευγενικά, με άλλους να μελετούν την πρόταση και με κάποιους να βρίσκονται πολύ κοντά στο μεγάλο “ναι”.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο Στέλιος Κρητικός είναι ένας από τους περσινού παίκτες που επεδίωξε η παραγωγή να έχει και στον φετινό κύκλο του Survivor. Προς το παρόν και δεδομένων των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων θεωρείται αμφίβολη η επιστροφή του στο ριάλιτι.

Αντίθετα, η Θεσσαλονικιά γυμνάστρια, Εύη Σαλταφερίδου, όπως και ο επίσης προερχόμενος από τον χώρο της άθλησης, Πάνος Θεοδώρου, είναι πολύ κοντά στο να πουν το μεγάλο “ναι” στον ΣΚΑΙ.

Σε ότι αφορά την… αποστολή τους στον Άγιο Δομίνικο, αυτή περιλαμβάνει αφενός συμμετοχή στο αγωνιστικό κομμάτι και αφετέρου την παρουσία τους σ’ ένα μεγάλο πάρτι, στο οποίο αντιστοίχως θα έχουν προσκληθεί και πρώην παίκτες από το τουρκικού Survivor.

Survivor

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!