Survivor: «Επίθεση» της Ευρυδίκης Βαλάβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Survivor

Ενοχλήθηκε επειδή δεν ήθελε να φάει πιτάκια και τον "έθαψε" στη συνέχεια...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος φαίνεται πως δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις στο Survivor. Μάλιστα, η αντιπάθεια της δημοσιογράφου απέναντι στον πρώην ποδοσφαιριστή στο χθεσινό επεισόδιο ήταν ξεκάθαρη. Η «βαρυσήμαντη» αιτία που έκανε έξαλλη την Ευρυδίκη με τον Γιώργο ήταν ότι ο τελευταίος δεν ήθελε να φάει πιτάκια επειδή δεν του πέτυχαν.

[dfp_ads id=236982]

«Θα τα μοιράσουμε όλα Γιώργο, ηρέμησε κι άσε αυτό που λες. Εμένα προσωπικά με ενοχλεί αυτό που λες. Πήγαινε βόλτα και θα μοιράσουμε εμείς τα πιάτα», είπε σε έντονο ύφος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι, δίχως να σχολιάσει.

Λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα, η δημοσιογράφος ανέφερε τα εξής: «Πραγματικά ενοχλήθηκα αρκετά για το γεγονός ότι είπε «Εγώ δεν θέλω να φάω σήμερα». Ο λόγος είναι ότι δεν έφτιαξε τα πιτάκια όπως θα τα ήθελε σήμερα, γιατί όντως ο Ντάνος φτιάχνει πολύ ωραία πιτάκια. Ο Ντάνος είναι ένα παιδί που θέλει να φαίνεται. Θέλει να θεωρεί τον αδερφό του αρχηγό; Δεν ξέρω πως να το πω. θεωρώ τραβηγμένες από τα μαλλιά κάποιες αντιδράσεις του».