Survivor: Επικό ξέσπασμα Βασάλου! Άφωνη η Βαλαβάνη… «Πας καλά; Εσύ ήσουν αναίσθητος…»

Survivor

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του “Πανόραμα”! «Μετά λέτε γιατί χάνουμε από τους Τούρκους».

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ορισμένοι Διάσημοι “λύγισαν”, όταν άκουσαν ότι, σε περίπτωση νίκης, θα δουν μηνύματα από την οικογένειά τους.

[dfp_ads id=236982]

Σήμερα, λοιπόν, στο Πανόραμα, παρακολούθησαν τα πλάνα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε ότι συγκινήθηκε βλέποντάς τα και κάπου εκεί ήρθε το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Βασάλου.

«Εγώ νευρίασα. Είναι πολύ σπαστικό… Κλάματα, να φυσάμε τις μύτες μας… Άσε με μωρέ… Πάμε να παίξουμε, να κερδίσουμε, να το χαρούμε, να δούμε και τα μηνύματα. Πρέπει να κλαίμε; Μετά λέτε γιατί χάνουμε από τους Τούρκους. Εμένα με βγάλανε μαμάκια επειδή χάρισα το αμάξι στη μητέρα μου. Εγώ δεν έκλαψα στο Survivor γιατί ήξερα ότι δεν πάω στον πόλεμο.

Θα κάτσω πέντε μήνες σε ένα παιχνίδι, θα βγω και θα τους δω. Να κλαίω μέσα επειδή δεν τους βλέπω; Εγώ είχα δίπλα μου δύο αγόρια και κλαίγανε, είχα τον Πάνο και τον Ορέστη τον Κινέζο. Άκουγα κλάματα και μύτες να ρουφιούνται. Είναι πολύ σπαστικό να το ακούς. Τέλος πάντων, το γελοιοποιήσαμε το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη του είπε: «Τι άνθρωπο διάλεξα; Μόνο εσύ ήσουν αναίσθητος και δεν έκλαιγες. Όλη η ομάδα σου και η δική μας κλαίγαμε. Μόνο εσύ ήσουν αναίσθητος».

Δείτε τι έγινε στον αέρα του Survivor Πανόραμα…

Δείτε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!