Survivor: Επική τούμπα για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη

Survivor

"Είμαι σωριασμένος με όλους να γελάνε και να κοροϊδεύουν για τη σαβούρα που έφαγα" παραδέχθηκε ο παίκτης του Survivor All Star,

Για το μεγάλο έπαθλο του ταξιδιού αγωνίστηκαν στο Survivor All Star, το βράδυ της Πέμπτης, η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Την πολυπόθητη νίκη κατόρθωσαν να πάρουν οι Κόκκινοι οπότε οι… Μπλε έμειναν πίσω στην παραλία έχοντας τον Τάκη Καραγκούνια μαζί τους.

Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο μισθοφόρος του Survivor All Star έχει δεχθεί ποινή για την άγρια κόντρα που είχε με τον Νίκο Μπάρτζη με αποτέλεσμα να εξαιρείται από τα δύο επόμενα έπαθλα (συμπεριλαμβανομένου και αυτού) που θα κερδίσει η κόκκινη ομάδα στο ριάλιτι επιβίωσης.

Καθώς λοιπόν τα μέλη της μπλε ομάδας ηρεμούσαν στην καλύβα τους, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έμελλε να έχει ένα… απολαυστικό ομολογουμένως ατύχημα.

Και αυτό μιας και ο Κύπριος παίκτης των Μπλε προσπάθησε να καθίσει στο αυτοσχέδιο παγκάκι την ώρα που μιλούσε μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Το ξύλο, όμως, υποχώρησε απρόσμενα από την θέση του με αποτέλεσμα ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης να βρεθεί απευθείας στο έδαφος με τους υπόλοιπους να ξεσπούν εύλογα σε γέλια.

«Είχα καταλάβει ότι κάτι ψιλογέρνει και δεν είναι τόσο σταθερό αλλά το ξέχασα μετά από λίγο. Πήγα να κάτσω κανονικά και έφυγαν τα τρία μπροστινά πόδια από τα έξι και είμαι σωριασμένος με όλους να γελάνε και να κοροϊδεύουν για τη σαβούρα που έφαγα» παραδέχθηκε ο παίκτης της μπλε ομάδας στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.