Survivor: Επική κωλοτούμπα Μαρτίκα για Ελευθερίου – «Ας της επιτρέψουμε να κάνει τα θαύματα που πιστεύει»

Survivor

"Έχουμε αρχίσει να την πιστεύουμε και εμείς" παραδέχθηκε ο παίκτης τους Survivor All Star.

Μια νέα ημέρα ξημέρωσε για την μπλε ομάδα στο Survivor All Star ύστερα από την τελευταία αποχώρηση, εκείνη της Ελένης Χαμπέρη, από τον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων, δε, ο Σπύρος Μαρτίκας δεν δίστασε να κάνει την μεγαλύτερη μέχρι σήμερα κωλοτούμπα στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης και στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Έτσι, αν και έχει πολλάκις εκφραστεί αρνητικά για την Ελευθερία Ελευθερίου, ο 45χρονος φαρμακοποιός και παίκτης της μπλε ομάδας θέλησε να δώσει πια μια ευκαιρία στη νεαρή τραγουδίστρια. «Μαθήματα ζωής δεν μπορούν να σου δώσουν μόνο οι κακουχίες. Μαθήματα ζωής μπορούν να σου δώσουν και οι χαρακτήρες πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, που κολυμπάνε σε ωκεανούς αυτοπεποίθησης και αισιοδοξίας. Μιλάμε για την Ελευθερία Ελευθερίου».

«Η Ελευθερία σήμερα νιώθει ότι θα πάρει την ομάδα στην πλάτη της και θα κερδίσουμε την ασυλία και το έπαθλο φαγητού. Το νιώθει, το πιστεύει και πολλές φορές έχει αποδείξει ότι μπορεί να το κάνει και πράξη. Για να δούμε μια νέα εβδομάδα για την Ελευθερία που ξεκινάει»

«Πρώτος αγώνας ασυλίας, ας της επιτρέψουμε να κάνει τα θαύματα που πιστεύει. Έχουμε αρχίσει να την πιστεύουμε και εμείς» πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor All Star το βράδυ της Κυριακής.