Survivor: «Με ενόχλησε ο… ξερόλας Ντάνος! Ίσως γι’ αυτό τον έδιωξαν οι Μαχητές»

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Είχε μια τάση ότι “εγώ τα ξέρω όλα”, όχι με κακή πρόθεση, απλά να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλά με το που έβλεπε ένα αγώνισμα…».

Καλεσμένος στην εκπομπή Survivor Πανόραμα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος τόνισε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν λίγο… ξερόλας, κάτι που τον ενόχλησε πολύ.

[dfp_ads id=236982]

Τρεις παίκτες στο ξενοδοχείο – Ποιοι περνούν στον ημιτελικό;

«Ο Αγγελόπουλος, αυτό το ότι “τα ξέρω όλα” για κάθε αγώνισμα που βλέπαμε πρώτη φορά, και το εξηγούσε στους άλλους, έχοντας παίξει μία φορά ή και καθόλου, εξηγούσε πώς πρέπει να ρίξουν τη μπάλα, τι κλίση πρέπει να έχει το χέρι… Δηλαδή αυτό, ο ξερόλας με ενόχλησε, όχι ότι με χάλασε, έτσι είναι ο χαρακτήρας του, είναι ο αυριανός Δήμαρχος της Σκιάθου. Αυτό το εντόπισα στον Ντάνο. Μου δημιούργησε την εικόνα αυτή και ίσως ήταν και λόγος που τον έδιωξαν από την αρχή οι Μαχητές. Είχε μια τάση ότι “εγώ τα ξέρω όλα”, όχι με κακή πρόθεση, απλά να βοηθήσει την ομάδα του. Αλλά με το που έβλεπε ένα αγώνισμα, καπάκι ήξερε πόσες μοίρες πρέπει να σημαδέψεις, πώς να έχει την κλίση το χέρι…», είπε μεταξύ άλλων ο Μάρκος Σεφερλής.

«Ο Ντάνος τους πήρε και τα σώβρακα»!

Όσα είπε ο Μάρκος Σεφερλής στο Survivor Πανόραμα…