Survivor: Ενοχλημένοι οι Διάσημοι με τη συμπεριφορά των Μαχητών! «Με βγάζει εκτός εαυτού…»

Survivor

«Αυτό δείχνει αλαζονεία» - «Ξέρω πολύ καλά με ποιους έχω να κάνω».

Ενοχλημένοι είναι οι Διάσημοι του Survivor με τους Μαχητές. Συγκεκριμένα, με τη συμπεριφορά απέναντί τους, καθώς όπως τονίζει και η Κατερίνα Δαλάκα, δεν τους λένε ούτε καλημέρα.

[dfp_ads id=236982]

«Όταν περνάς από μπροστά μου το πρωί, που πέρασε ο Πάνος και ο Νικόλας, και καθόμασταν εγώ, ο Τσίλης, η Μελίνα και ο Χάρης, και δεν μας λέτε ούτε καλημέρα, ενώ είμαστε στο ένα μέτρο, ούτε καλημέρα, λες και είμαστε εχθροί, με εξαγριώνει το γεγονός όταν κερδίζουν να έρχονται μετά να μας πούνε “συγχαρητήρια” γιατί ξέρουν ότι θα το δει ο κόσμος. Προτιμώ όταν κάποιος δεν με συμπαθεί ή δεν με γουστάρει για τον χ,ψ λόγο, για τον χαρακτήρα μου, δεν του αρέσουν τα μούτρα μου, η συμπεριφορά μου, να μην μου μιλάει γενικώς ποτέ», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

“Άδειασαν” τον Αγόρου στο Πανόραμα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον Τσίλη!

«Ακόμα και το “εμείς είμαστε” που λένε οι Μαχητές πολλές φορές, υποδηλώνει ότι δεν είναι κανείς άλλος. Οπότε, το να μην μου πει καλημέρα και να κάνει ότι δεν με είδε, είναι στην ουσία το “εμείς είμαστε”. Δεν εκπλήσσομαι από τέτοιες συμπεριφορές γιατί ξέρω πολύ καλά με ποιους ανθρώπους έχω να κάνω», σχολίασε ο Γιάννης Τσίλης.

Δείτε όλα όσα είπαν οι Διάσημοι…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!