Survivor: Ενοχλημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον γυμνισμό

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

"Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα αρχείο στο Survivor που 4 παιδιά είναι γυμνά και αν διαρρεύσει ένα πλάνο;", αναρωτιέται η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ιδιαίτερα ενοχλημένη με τα γυμνά πλάνα των παικτών στο Survivor είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και κατά τη διάρκεια του Pop Up εξήγησε ακριβώς το σκεπτικό της.

«Με ενόχλησε λίγο που έγινε ενώ μια κοπέλα δεν συμφωνούσε με αυτό. Από την άλλη, λίγη προστασία στους παίκτες δεν είναι κακό. Περνούσαν ωραία, αλλά δεν ήταν ανάγκη να το δούμε και όλοι στην Ελλάδα. Εγώ δεν θα ήθελα να είμαι κάπου όπου θα υπήρχαν 10 κάμερες και 10 άτομα συνεργείο… Αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα αρχείο στο Survivor που 4 παιδιά είναι γυμνά και αν διαρρεύσει ένα πλάνο;», αναρωτήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και συνέχισε:

«Για ποιο λόγο μια κοπέλα ή ένα αγόρι που σε 10 χρόνια μπορεί να έχει αλλάξει γνώμη, να έχει δει αυτά τα πλάνα όλη η Ελλάδα; Πού ξέρεις ότι αύριο μεθαύριο αυτοί οι άνθρωποι θα αισθάνονται καλά με αυτά τα πλάνα; Τους προστατεύεις αυτούς τους ανθρώπους, δεν γίνονται όλα για την τηλεθέαση. Περνάνε από τόσους ανθρώπους κάποια πλάνα, σκεφτείτε το μια δυο φορές παραπάνω. Καλά έκαναν τα παιδιά αλλά δεν σημαίνει ότι αυτό πρέπει να φτάσει στα μάτια όλων».

«Υπάρχει μια γυναίκα στην παρέα που δεν αισθάνεται άνετα και έχεις το περιθώριο να μην το δείξεις, πρέπει να τους προστατεύσεις. Όσο ωραία μπορεί να περνάνε, ό,τι και να έχετε συμφωνήσει», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κλείνοντας το θέμα.