Survivor: Εμφάνιση έπος από τον Στέλιο Χανταμπάκη αλά Σάκης Ρουβάς

Survivor

Απολαυστικός ο Στέλιος Χανταμπάκης στο Survivor All Star!

Την πιο ανατρεπτική τηλεοπτική του εμφάνιση μέχρι και σήμερα επιφύλασσε στο Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής, ο Στέλιος Χανταμπάκης στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Και αυτό μιας και στο περίφημο πάρτι της ένωσης, όπως όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης άλλωστε, ο γνωστός παρουσιαστής κλήθηκε να τραγουδήσει μα η επιλογή του εξέπληξε τους πάντες. Ο Στέλιος Χανταμπάκης επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία που γνωρίσαμε με την φωνή του Σάκη Ρουβά, «Η καρδιά μου χτυπά» αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.

Με άκρως χιουμοριστική διάθεση, ο παρουσιαστής και παίκτης του Survivor All Star θέλησε να αποτυπώσει στη σκηνή και την πασίγνωστη χορογραφία που είχε κάνει στο συγκεκριμένο κομμάτι ο Έλληνας σταρ με την μαύρη φούστα. Βέβαια, αντί μαύρης φούστας, φορέθηκε μια… μαύρη κουβέρτα από την καλύβα της ομάδας του.

Όλοι ξέσπασαν ασφαλώς σε γέλια και τον αποθέωσαν ενώ ο Γιώργος Λιανός δεν σταμάτησε να τον πειράζει στο πάρτι της ένωσης του Survivor All Star!