Survivor: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό με τους δύο νέους υποψήφιους προς αποχώρηση

Survivor

Survivor: Αυτή είναι η τετράδα των υποψηφίων.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του φετινού Survivor, οι παίκτες και των δύο ομάδων τα δίνουν όλα ούτως ώστε να φτάσουν όσο το δυνατόν γίνεται πιο αλώβητοι στον μεγάλο τελικό. Και ενώ από την μία οι ομάδες πρέπει να αποδείξουν το πόσο συμπαγείς είναι, η κόντρα του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στην Κόκκινη ομάδα δεν λέει να κοπάσει.

Οι άλλοτε φίλοι διασταύρωσαν τα ξίφη τους για ακόμα μία φορά, σχολιάζοντας αρνητικά ο ένας τις κινήσεις του άλλου. «Όταν μιλάς για εμένα, θα μιλώ κι εγώ αντίστοιχα για εσένα κι όταν θα μιλάς για τους άλλος να κοιτάς αντίστοιχα τον εαυτό σου. Θα νευριάζω κάθε φορά που μιλάς για εμένα… Έχω αρχίσει να έχω δεύτερες σκέψεις αν είναι φίλος μου ο Κωνσταντίνος. Με τσιγκλά εκεί που πονάω» ανέφερε δακρυσμένη η Μαριαλένα.

Όσον αφορά το τρίτο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, δύο ακόμα παίκτες βρέθηκαν στον τάκο και είχαν χρώμα μπλε. Έτσι μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Μελίνας Μεταξά κι αυτήν του Νίκου Μπάρτζη που ακολούθησε, στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού τέθηκαν τόσο η Στέλλα Ανδρεάδου όσο κι ο Ηλίας Μπόγδανος προς έκπληξη πολλών. Οι δύο παίκτες έλαβαν έκαστος από δύο ψήφους με αποτέλεσμα η Μπλε ομάδα να τους ρίχνει στην μάχη της διεκδίκησης της παραμονής τους.

Μελίνα Μεταξά, Νίκος Μπάρτζης, Στέλλα Ανδρεάδου και Ηλίας Μπόγδανος. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει από το Survivor;