Survivor Ελλάδα vs Τουρκία: Όλη η αλήθεια! Πότε θα δούμε το πρώτο επεισόδιο!

Survivor

Οι Έλληνες Μαχητές και Διάσημοι θα κοντράρουν εκείνους της Τουρκίας στα επόμενα επεισόδια του Survivor

Μαχητές και Διάσημοι θα ενωθούν σε μία ομάδα απέναντι στους Τούρκους παίκτες του Survivor για να διεκδικήσουν τη νίκη. Η είδηση που ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Acun Iligali στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού των Τούρκων επιβεβαιώθηκε και από την Ελεονώρα Μελέτη στο Survivor Πανόραμα.

Survivor: Έλληνες και Τούρκοι θα έρθουν αντιμέτωποι στα επόμενα επεισόδια!

Τα ριάλιτι γυρίζονται ταυτόχρονα στον Άγιο Δομίνικο και οι χώροι των αγωνισμάτων χρησιμοποιούνται και από τους Τούρκους και από τους Έλληνες. Η πρώτη αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας έρχεται την ερχόμενη Κυριακή.

[dfp_ads id=236982]
Ξέρετε ότι στον Άγιο Δομίνικο ταυτόχρονα με το ελληνικό Survivor τρέχει και το τουρκικό και μπορώ να σας πω κιόλας επειδή έχω υπάρξει εκεί ότι όσο ήμουν εκεί έβλεπα και την αλλαγή βάρδιας. Έφευγαν οι Τούρκοι, έρχονταν οι Έλληνες, τελείωνα οι Έλληνες ξεκινούσαν οι Τούρκοι. Τώρα λοιπόν θα υπάρξει μια συνάντηση αυτών των τεσσάρων ομάδων. Τώρα οι δύο ομάδες κάθε χώρας θα ενωθούν σε μία. Γίνονται δηλαδή εθνικές και θα υπάρξει αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χώρες. Τα πράγματα έχουν ως εξής. θα γίνουν αρχικά δύο αγώνες. Αν έρθει ισοπαλία το σκορ, θα υπάρξει και τρίτος αγώνας για να αναδείξει το νικητή. Οι δοκιμασίες δεν θα είναι ποδόσφαιρο.

Τον πρώτο αγώνα από τους δυο θα τον δείτε στο επεισόδιο της Κυριακής. Αυτή την Κυριακή θα δείτε την πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Θα υπάρξει και δεύτερος αγώνας και αν έρθει ισοπαλία, θα υπάρξει και τρίτος αγώνας» ανέφερε συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς να μπορεί να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.