Survivor Ελλάδα Τουρκία: Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μάριος Ιωαννίδης «άδειασαν» Σπαλιάρα για τις ήττες!

Σπαλιάρας

Η ήττα της ελληνικής ομάδας στον αγώνα του Survivor Ελλάδα Τουρκία έκανε τους παίκτες να συλλογίζονται τι φταίει...

Ένα από τα πράγματα που εντοπίστηκαν και από τις δύο ομάδες, ήταν η επιμονή κάποιων να παίξουν, ώστε να έχουν παίξει όλοι απέναντι στους Τούρκους, παρόλο που αυτό δεν ήταν απαραίτητα καλό για την ομάδα.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει αποδειχτεί στατιστικά αδύναμος παίκτης, παρόλ’ αυτ’ αυτά ο ίδιος ήθελε να παίξει στον δεύτερο αγώνα εναντίον της Τουρκίας, μιας και στον πρώτο έμεινε εκτός. Μετά την ήττα της ελληνικής ομάδας η επιμονή του αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από παίκτες και των Διάσημων και των Μαχητών.

Survivor – Ανατροπή: Έχασε η Ελλάδα! Έπεσαν έξω οι διαρροές!

«Ο Γιάννης ήθελε να παίξει γιατί είχε μείνει εκτός στον προηγούμενο αγώνα. Εκεί δυσκολευτήκαμε να αποφασίσουμε ποια αγόρια θα παίξουν και ποια όχι. Ο Γιάννης έμεινε στον προηγούμενο αγώνα εκτός. Ήθελε να παίξει. Κι εγώ θα ήθελα, αν είχα μείνει σε έναν αγώνα έξω να μπω στον επόμενο. Από αυτή την άποψη τον δικαιολογώ. Από την άλλη θεωρώ ότι ο Γιάννης είναι ο πιο αδύναμος παίκτης από όλους τους άντρες. Θεωρώ ότι έπρεπε να κάνει λίγο πίσω και να μείνει εκτός.

Survivor: Η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη ξάφνιασε τους παίκτες!

Δεν στοχοποιώ, ούτε λέω ότι έπρεπε να μείνει ο Σπαλιάρας έξω. Απλά θεωρητικά ο Σπαλιάρας είναι ο πιο αδύναμος από όλους σας. Κάποιοι δεν βάζουν πίσω το εγώ τους για το καλό όλων» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ενώ αντίστοιχα ο Μάριος είχε εκφράσει από την αρχή την άποψη του ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας έπρεπε να μείνει εκτός, κάτι που τον δυσαρέστησε.

«Εγώ διαφώνησα ότι δεν έπρεπε να παίξουν όλοι όσοι δεν έπαιξαν την προηγούμενη φορά. Ο Γιάννης πικράθηκε λίγο με την απόφαση μου ότι εγώ είπα να μην παίξει αυτός. Εγώ από την πρώτη μέρα έχω πει ότι θα λέω αυτό που σκέφτομαι» ακούστηκε να λέει ο Μάριος Ιωαννίδης.