Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Αποχώρησε από το παιχνίδι λόγω τραυματισμού!

Survivor

«Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», είπε ο Acun Ilicali.

«Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες, λίγο πριν μπουν στον στίβο μάχης. Όπως ανακοίνωσε ο γνωστός παρουσιαστής, ο Erdem που μπήκε τελευταίος στην τουρκική ομάδα, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, καθώς στο χθεσινό παιχνίδι τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο.

«Να ξεκινήσω με κάποια δυσάρεστα νέα για το Survivor, όχι για την ελληνική ομάδα. Αλλά οποιοδήποτε δυσάρεστο νέο όταν συμβαίνει σε κάποιον παίκτη, είναι δυσάρεστο για όλους μας. Ο παίκτης που μπήκε στην τούρκικη ομάδα, από τη δική μας ομάδα μπήκε ο Βασίλης, από την αντίπαλη ομάδα μπήκε ο Erdem, είχε έναν τραυματισμό που είδαμε χθες στον αγώνα και δεν μπορεί να συνεχίσει. Ήταν αρκετά άτυχος», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Στα δέκα χρόνια εμπειρίας μου δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Στο πρώτο παιχνίδι, τη δεύτερή του μέρα, πριν ολοκληρώσει το στίβο μάχης τραυμάτισε τον ώμο του. Τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά δεν είναι κάτι επικίνδυνο για την υγεία του. Στο Survivor ο τραυματισμός είναι σημαντικός γιατί είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε έναν παίκτη», είπε ο Acun Ilicali.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!