Survivor: Εξοργισμένος ο Ταλάντσεβ με την Βρισηίδα Ανδριώτου – «Ότι πιο ανώριμο έχω δει, απίστευτο»

Survivor

Δεν την αντέχει με τίποτα πια στο Survivor...

Ανυπόφορη θεωρεί πια στο Survivor ο Γιώργος Ταλάντσεβ την συμπαίκτρια του, Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν το κρύβει στιγμή. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο επεισόδιο της Κυριακής στον ΣΚΑΪ.

Σε αυτό, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος όπου η Βρισηίδα Ανδριώτου αντιμετώπισε την Στέλλα Ανδρεάδου, γνωρίζοντας την ήττα ξεκίνησε για μια ακόμα φορά την ένταση, την γκρίνια και τα παράπονα. «Μη φωνάζεις, πάω να αγωνιστώ» τόνισε λιτά, αρχικά, ο Γιώργος Ταλάντσεβ.

«Δεν με νοιάζει! Να πας! Αχ, δεν πειράζει… Τι κρίμα… Φωνάζω; Εσύ φωνάζεις εδώ; Εσύ φωνάζεις εδώ;» άρχισε να λέει η Βρισηίδα Ανδριώτου για να λαμβάνει την αγνόησή του Γιώργου Ταλάντσεβ. «Μπορείτε να πάρετε από δω την Βρισηίδα λίγο;» φώναξε προς τους ανθρώπους της παραγωγής ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor.

«Τον πείραξε η δική μου φωνούλα; Δεν πειράζει! Τώρα να δείτε τι θα πάθει» πρόσθεσε στη συνέχεια, εκνευρισμένη, η Βρισηίδα Ανδριώτου απευθυνόμενη στον πάγκο της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Λίγο μετά τον δικό του αγώνα, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του και ξεσπάθωσε κατά του νεαρού μοντέλου! «Η άλλη τι μου έκανε, ρε φίλε; Με ακούμπαγε στο κεφάλι, με έσπρωχνε, τι είναι αυτή η συμπεριφορά ρε; Ότι πιο ανώριμο έχω δει πραγματικά σε κοπέλα! Απίστευτο! Απίστευτο, δεν το πιστεύω αλήθεια».