Survivor: Εξοργισμένος ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με τους συμπαίκτες του! «Εκνευρίστηκα που ο πάγκος…»

Survivor

«Ήθελα κάποια ενημέρωση και δεν την είχα και άκουγα μόνο τη φωνή του Bora»

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης εξοργίστηκε στο σημερινό αγώνισμα του Survivor με τους συμπαίκτες του. Ο ίδιος είχε ζητήσει να τον βοηθήσουν στον τελικό στόχο, ωστόσο, όταν έφθασε εκεί, δεν άκουγε τίποτα από την ομάδα του. Ο Παναγιώτης, μετά την ήττα του, τους τα… είπε ένα χεράκι, ενώ εξέφρασε αυτό του το παράπονο και στον Γιώργο Λιανό.

«Είχα ζητήσει να έχω κάποια ενημέρωση και μια βοήθεια στο στόχο, σε περίπτωση που δεν το βρω να αλλάξω κάτι. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Κυριάκο δεν άκουγα τίποτα. Ήθελα μια καθοδήγηση, να δω ο Κυριάκος έχει βάλει καμιά μπάλα, έχει βάλει δύο μπάλες, τι γίνεται; Εγώ ποτέ δεν κοιτάω τι κάνει ο άλλος δίπλα, κοιτά τον στόχο μου.

Ήθελα κάποια ενημέρωση και δεν την είχα και άκουγα μόνο τη φωνή του Bora. Μου είπαν ότι φώναζαν. Όταν όμως φωνάζει κάποιος δίπλα σου, πρέπει κι εσύ να φωνάξεις λίγο παραπάνω. Δεν γίνεται να μιλάς απλά και να σε ακούω, ενώ ο άλλος δίπλα σου φωνάζει. Εκεί χάθηκε η συνεννόηση και δεν είχα αυτό που ζήτησα. Και εκνευρίστηκα που ο πάγκος μας ήταν δίπλα σε μένα, θα μπορούσαν να με είχαν βοηθήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!