Survivor: Έξω φρενών ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στο Πανόραμα! «Ποιος νομίζει ότι είναι;»

Βαγγέλης Χαρισόπουλος

«Και αυτές τις συγγνώμες του Βασιλικού δεν μου λένε τίποτα εμένα. Δεν γίνεται κάθε πέντε λεπτά να ζητάς συγγνώμη για μια χοντράδα που έχεις πει».

Έξαλλος έγινε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στο Survivor Πανόραμα, όταν συζήτησαν το θέμα που δημιουργήθηκε με τον Βασίλη Βασιλικό και τη Ρία Κολοβού.

«Δεν είναι κατηγορία αυτή. Έπεσε κάτω και ο άλλος τους είπε “να σου δώσω 100 ευρώ”. Κάτσε ρε μεγάλε… Εσένα, αν σου το έλεγε αυτό ο Βασιλικός, θα τον συγχωρούσες; Για μένα η Ρία είναι κυρία, μέχρι στιγμής. Διατηρεί χαμηλούς τόνους, λέει την άποψή της… Ο άλλος της έχει πει τα άπειρα, τα τέρατα και η κοπέλα είναι πάρα πολύ ήρεμη. Άλλος στη θέση της δεν ξέρω αν θα ήταν έτσι. Δεν μπορείς να λες στον άλλον “πάρε 100 ευρώ, να σου δώσω 200 ευρώ”…

Και αυτές τις συγγνώμες του Βασιλικού δεν μου λένε τίποτα εμένα. Δεν γίνεται κάθε πέντε λεπτά να ζητάς συγγνώμη για μια χοντράδα που έχεις πει… Τη μία λέει “θα σε ψηφίζω μέχρι να βγεις από το παιχνίδι”, την άλλη λέει “πάρε 100 ευρώ” σαν να της πετάει στα μούτρα 100 ευρώ… Κάτσε ρε φίλε, ποιος νομίζει ότι είναι; Είναι εκφράσεις αυτές; Τι μεγαλομανία έχει αυτός ο άνθρωπος; Αυτό δεν είναι χιούμορ», είπε ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!