Survivor: Έξω φρενών η Βρισηίδα Ανδριώτου – Δεν άκουγε κανέναν

Survivor

Αδιανόητο ξέσπασμα από την παίκτρια της μπλε ομάδας μετά την ήττα στο Survivor!

Ακόμα μια φορά στο φετινό Survivor, το βράδυ της Κυριακής, η Βρισηίδα Ανδριώτου έδειξε την πιο ευάλωτη πλευρά της αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος. Εκεί όπου και ηττήθηκε από την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ειδικότερα, μη μπορώντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση, η παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor ξέσπασε σε κλάματα και στο πλάι της βρέθηκαν αμέσως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Άρης Σοϊλέδης.

«Δεν έμπαινε όπως μου έλεγες ο δίσκος και δεν έσπαγε το πλακάκι! Δεν μπορώ να σε ακούσω, να με ψηφίσετε να φύγω! Δεν ξέρω πόσο είναι το σκορ αυτή τη στιγμή αλλά έπαιξα με μια καλύτερη παίκτρια και έχασα! Θα παίρνω όποια γουστάρω εγώ, θα παίρνω την Μυριέλλα» φώναζε η Βρισηίδα Ανδριώτου μη μπορώντας καν να ακούσει τον Άρη Σοϊλέδη που επιχειρούσε να την ηρεμήσει. «Δεν είμαι εδώ για να εμψυχώνω την ομάδα! Είμαι εδώ για να φέρνω πόντους! Δεν γίνεται ρε φίλε να μην παίρνω πόντους, δεν γίνεται».

«Δεν είναι πράγμα αυτό που κάνεις βρε Βρισηίδα, να κλαις όλη την ώρα επειδή χάνεις! Κάνεις κακό στην ομάδα» τόνισε, μέσα σε όλα, ο παίκτης της μπλε ομάδας για να λάβει την εκνευρισμένη απόκριση «ψηφίστε με να φύγω τότε αν σας ενοχλεί να κλαίω»!