Survivor – Εξερράγη και έκανε ένσταση για τον Μπόγδανο: «Γιατί με παίζουν έτσι, ρε;»

Survivor

Άφωνος και ο Γιώργος Λιανός με την εξέλιξη του αγώνα στο Survivor!

Απέναντι στον Νίκο Μπάρτζη κλήθηκε να βρεθεί και πάλι, στο Survivor All Star το βράδυ της Πέμπτης, ο Τάκης Καραγκούνιας για το δεύτερο αγώνισμα με έπαθλο την… συνάντηση των παικτών με τους δικούς τους ανθρώπους που βρέθηκαν στον Μακρινό Άγιο Δομίνικο.

Ύστερα από μια σκληρή αναμέτρηση όμως, την οποία κέρδισε ο αγρότης και παίκτης της μπλε ομάδας του ριάλιτι επιβίωσης, ο μισθοφόρος των Κόκκινων δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική του φόρτιση για μια επαφή που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο και ξέσπασε στον πάγκο. «Το είδατε, παιδιά; Παιδιά, το είδατε; Μα την Παναγία, δηλαδή πως θα παίξω ρε; Γιατί με παίζουν έτσι, ρε;».

«Ήρθε πάνω μου και μου κάνει αυτό εδώ έτσι! Αυτό ακριβώς! Εντάξει, για να δούμε τώρα τι θα γίνει. Για να γίνει τι θα δούμε τώρα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τάκης Καραγκούνιας απευθυνόμενος στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Λίγα λεπτά αργότερα, τον λόγο πήρε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός προκειμένου να τονίσει τα εξής. «Είχαμε την διακοπή του αγώνα για ένταση του Τάκη Καραγκούνια για περίπτωση προσπάθειας του Ηλία Μπόγδανου να έχει επαφή μαζί του κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών. Παρατηρώντας καρέ καρέ όλο το περιστατικό, βλέπουμε ότι η επαφή σχεδόν δεν υπάρχει καν και δεν υπάρχει και πρόθεση του Ηλία να έρθει πάνω σου, Τάκη».

«Παιδιά, αυτό είδατε εσείς;» αναρωτήθηκε αμέσως ο παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor All Star μην μπορώντας εμφανώς να δεχθεί την συγκεκριμένη απόφαση.