Survivor – Εξερράγη η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την σπρωξιά της Κατερίνας Δαλάκα: «Σοβαρέψου, κορίτσι μου»

Survivor

"Ευχαριστώ για την σπρωξιά, ρε! Να 'σαι καλά" φώναξε η παίκτρια των Μπλε για να αρχίσει ο καβγάς στο Survivor.

Στην μάχη για τη νίκη του πόντου ρίχθηκαν ξανά στο Survivor, το βράδυ της Πέμπτης, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδα στο αγώνισμα της τέταρτης ασυλίας για αυτή την εβδομάδα. Όταν όμως στον στίβο μάχης βρέθηκαν η Σταυρούλα Χρυσαειδή και η Κατερίνα Δαλάκα δεν άργησαν αν ανέβουν οι τόνοι ανάμεσα τους.

Αφορμή για αυτόν τον έντονο, πλην ιδιαιτέρως σύντομο, καβγά ανάμεσα στις δυο παίκτριες στάθηκε μια σπρωξιά. Έτσι, αμέσως μετά τη νίκη που πήρε η Κατερίνα Δαλάκα, οι δυο παίκτριες του Survivor οδηγήθηκαν στους πάγκους τους με την Σταυρούλα Χρυσαειδή να μοιάζει να μην μπορεί να διαχειριστεί την φόρτιση της.

«Ευχαριστώ για την σπρωξιά, ρε! Να ‘σαι καλά» φώναξε αρχικά η παίκτρια των Μπλε για να αναρωτηθεί «ορίστε;» η παίκτρια των Κόκκινων και να ακολουθήσει ο εξής διάλογος μεταξύ τους.

Σ.Χ.: Ευχαριστώ για την κλωτσιά!

Κ.Δ.: Σου έδωσα κλωτσιά;

Σ.Χ.: Ναι, όχι δεν το είδες.

Κ.Δ.: Σοβαρέψου.

Σ.Χ.: Σοβαρή είμαι.

Κ.Δ.: Σοβαρέψου κορίτσι μου.

Σ.Χ.: Είμαι πάρα πολύ σοβαρή.

Κ.Δ.: Αν κέρδιζες δεν θα σε πείραζε.

Σ.Χ.: Όχι, θα το έλεγα κι αν κέρδιζα.

Κ.Δ.: Εκεί πάνω και συ με έσπρωξες, κορίτσι μου;

Σ.Χ.: Που σε έσπρωξα κορίτσι μου; Σε ποια διασταύρωση; Που σε πέρασα, στο έρπην;

«Εντάξει, δεν πειράζει. Καλά, έλα, ηρέμησε. Ξεκουράσου και έλα να ξαναπαίξουμε» υπογράμμισε η Κατερίνα Δαλάκα με την διάθεση να λήξει αυτή η ένταση με την αντίπαλο της, το βράδυ της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο του Survivor.