Survivor: Έξαλλος ο Χανταμπάκης με την Σαλταφερίδου – «Ας μην έπαιζες»

Survivor

Σχεδόν στα χέρια πιάστηκαν οι δυο παίκτες του Survivor All Star!

Σε man to man αναμετρήσεις κλήθηκαν να παλέψουν στο Survivor All Star οι Διάσημοι και οι Μαχητές στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε άλλα δίδυμα, η Εύη Σαλταφερίδου από την μπλε ομάδα ήρθε αντιμέτωπη με την Ελένη Χαμπέρη από την κόκκινη ομάδα.

Στόχος και των δύο γυναικών ήταν να ρίξουν την αντίπαλο τους στο νερό και αν μείνουν όρθιες στην σχεδία. Την πρώτη φορά τα κατάφερε περίφημα η όμορφη διαγωνιζόμενη των Μαχητών αλλά η δεύτερη αναμέτρηση διακόπηκε λόγω τραυματισμού της αντιπάλου της. Ειδικότερα, η Ελένη Χαμπέρη φάνηκε να πονάει πολύ στο πόδι με αποτέλεσμα να την βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό προσωπικό του Survivor All Star.

Αμέσως μόλις βγήκε από την πισίνα, όμως, η Εύη Σαλταφερίδου δέχθηκε απρόσμενα τα πυρά από τον απέναντι πάγκο, αυτόν της κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα από τον Στέλιο Χανταμπάκη. «Αφήστε με, παιδιά, χτύπησε η κοπέλα. Δεν θέλω να ακούσω τίποτα» αναφώνησε η Εύη Σαλταφερίδου με τον Στέλιο Χανταμπάκη να της ορμάει λεκτικά, παρά τις συστάσεις που επιχείρησε να του κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Εύη! Λες πράγματα, δεν θα ακούσεις; Ας μην έπαιζες βρε Εύη μου! Ας μην έπαιζες! Αφού παίζεις, λες τώρα ότι φταίνε η άλλοι; Έπαιξες! Έπαιξες! Ας έλεγες όχι!» φώναζε εν εξάλλω ο παίκτης της κόκκινης ομάδας με την κάμερα του Survivor All Star να διακόπτει τα πλάνα από αυτόν τον τσακωμό.