Survivor: Έξαλλη με τη Σταυρούλα η Μαριαλένα – «Δεν γίνεται να το είπε αυτό»

Survivor

Survivor: "Με ενόχλησε πολύ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί κι άλλες φορές πετά σποντίτσες"

Τα πυρά της προς την συμπαίκτριά της στο Survivor, Σταυρούλα Χρυσαειδή εκτόξευσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη για σπόντες που άφησε. Η Σταυρούλα έριξε καρφιά λέγοντας στην αντίπαλη ομάδα «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε», πράγμα που έκανε έξαλλους τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Λίγο πριν φύγουμε για το συμβούλιο, έγινε κάτι που με τάραξε. Ήμασταν όλοι στην καλύβα και Μπλε και Κόκκινοι κι αποφασίσαμε να κοιμηθούμε λίγο μέχρι να πάμε στο συμβούλιο γιατί περάσαμε μία δύσκολη μέρα κι αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και μπήκαν κι άλλοι. Πρώτη φορά σε ένωση έγινε αυτή η ωραία συζητησούλα και πείραζε ο ένας τον άλλον. Πετάγεται η Σταυρούλα και λέει «μια χαρά δεν ήσασταν από εκεί; Τώρα εδώ ήρθατε να τα πείτε;» Το προσπερνώ. Πάμε για το δεύτερο και συνεχίζει ότι «ο καθένας εδώ πέρα μάλλον κοιτάζει τον κ…ο του», επειδή συνέχιζαν να μιλούν τα παιδιά. Το προσπερνώ» είπε αρχικά η Μαριαλένα για την Σταυρούλα στο Survivor.

«Πάμε στο τρίτο. Είπε «τι ωραία που ήταν όταν δεν μιλούσατε και χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα». Κοιτάω τον Σάκη και λέω δεν μπορεί να το είπε. Δεν γίνεται… Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας. Αν την ενοχλούσε, μπορούσε να πει παιδιά είμαι κουρασμένη. Για εμένα δείχνει κακία κι ευχαριστιέται με την στενοχώρια του αλλουνού. Με ενόχλησε πολύ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί κι άλλες φορές πετά σποντίτσες» πρόσθεσε στο Survivor για τα λεγόμενα της Σταυρούλας.