Survivor – Έξαλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Γιατί να το χλευάσεις Φάνη μου;»

Survivor

"Με ειρωνεύτηκε που είπε ότι έχω έρθει πέμπτη φορά, ενώ ξέρει ότι έχω έρθει τρεις" δήλωσε η Ασημίνα ταραγμένη στο Survivor.

Ξέσπασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Survivor με τον Φάνη Μπολέτση, ο οποίος έψεξε το γεγονός πως η ίδια έχει λάβει μέρος στο παιχνίδι αρκετές φορές. Η ίδια δεν άφησε την ειρωνεία του αναπάντητη και είπε:

«Με ειρωνεύτηκε που είπε ότι έχω έρθει πέμπτη φορά, ενώ ξέρει ότι έχω έρθει τρεις. Είναι ειρωνεία που άλλαξε το νούμερο και μετά είπε και διάφορα άλλα. Όταν εμφανίστηκε η κάμερα, τα πήρε πίσω. Δεν ασχολούμαι ξανά με τον Φάνη, μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό του.

Θα είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που θα ασχοληθώ με το όνομα Φάνης. Είσαι πάρα πολύ εριστικός, εγωιστής και έχεις καβαλήσει. Το είπα κι από κοντά ότι δεν μπορείς αυτήν τη στιγμή να κρίνεις κανένα παίκτη. Εγώ μπορεί να έχω έρθει τρεις φορές στο Survivor κι εσύ να ειρωνεύεσαι και να λες 5 χλευάζοντάς το. Γιατί να το χλευάσεις Φάνη μου; Βρίσκεις κάτι κακό στο ότι έχω έρθει; Ίσα ίσα χαρά στα κουράγια μου θα έλεγα εγώ που έρχομαι ξανά εδώ και πεινάω ξανά και παλεύω ξανά. Πολλά λέει εκεί που δεν πρέπει» είπε η Ασημίνα φανερά ενοχλημένη.

«Όσον αφορά τη δική μου τη σχέση με της Ασημίνας, μπορώ να πω ότι υπάρχει πάρα πολλή αγάπη γιατί είτε χάνουμε είτε κερδίσουμε σκέφτεται πάντα εμένα. Συγγνώμη Χρήστο δεν έχω κάνει κάτι, είμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Τέτοια αγάπη δεν έχω ξαναδεί. Εύχομαι να ηρεμήσει, θα την συμβούλευα να είναι πιο ήσυχη και να μην ασχολείται μόνο μαζί μου γιατί καλώς ή κακώς δεν φταίω εγώ για τις σημερινές τους ήττες» απάντησε ο Φάνης από τη μεριά του στο Survivor για το ξέσπασμα της Ασημίνας.