Survivor: Έκαναν συμφωνία οι Amigos κατά Σάκη και Μαριαλένας;

Survivor

Survivor - Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προσπαθεί να "αποκρυπτογραφήσει" τις κινήσεις των Amigos, μετά την αλλαγή στάσης σε σχέση με τον Ηλία Μπόγδανο.

Το Survivor μπορεί να οδεύει προς το τέλος του αλλά τα πηγαδάκια κι οι συζητήσεις δεν σταματούν κι ορισμένα θέματα συνεχίζουν να απασχολούν.

Έτσι η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Σάκης Κατσούλης προσπάθησαν να λύσουν τον γρίφο του τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Ηλία Μπόγδανο και στους Γιώργο Κόρομι και Γιώργο Ασημακόπουλο με την Μαριαλένα να λέει: «Οι Amigos, οι φίλοι, η οικογένεια τι έγινε και τα διέλυσαν όλα; Ο Κόρο είπε διπλωμάτη τον Ηλία κι ο Ασημακόπουλος ότι θέλει να τα έχει καλά με όλους. Αλλά ο Ασημακόπουλος άφησε να υπονοηθεί ότι συζήτησαν κάτι για εμάς κι ο Ηλίας δεν το τήρησε. Άρα είπαν και κανόνισαν κάτι, ο Ηλίας δεν τήρησε την συμφωνία τους επειδή ήρθε σε εμάς και στράβωσαν οι άλλοι. Έκαναν συμφωνία να μη μας προσεγγίσουν ποτέ; Ο Ηλίας αθέτησε την υπόσχεσή του και μας πλησίασε κι ο Ασημακόπουλος δεν ήθελε να το συνεχίσει. Δεν τους συνέφερε να το συνεχίσουν.

Το ξέραμε ότι οι Amigos είναι ψέμα, λυκοφιλία για να μην αλληλοψηφίζονται στα συμβούλια. Ο Κόρο είπε ότι αν με χαλά κάτι είτε σε φιλία είτε σε σχέση, το σταματώ και δεν θα χαλάσω την διάθεσή μου. Το ένστικτό μου λέει ότι ο Ηλίας νιώθει ο αδικημένος της υπόθεσης αλλά έχει κάνει κάτι πίσω από όλα αυτά και δίκιο έχει ο Κόρο. Του προσάπτουν κατηγορίες για το αγώνισμα που έχασε αλλά πιστεύω ότι κάτι άλλο έχει παιχτεί. Έτσι θεωρώ.»

Ο Σάκης Κατσούλης απόρησε, που δεν συζήτησαν τα θέματά τους.