Survivor: Έκαναν μέτωπο εναντίον του και τον πέταξαν στον τάκο

Survivor

Survivor: Η απογοήτευσή τους τούς οδήγησε στο να τον καταψηφίσουν.

Επιστροφή στους στίβους μάχης στο Survivor, μετά το ξέγνοιαστο ταξίδι της Μπλε ομάδας στο Λονδίνο. Η ομάδα με γεμάτες τις μπαταρίες και την ψυχολογία στα ύψη ήταν πανέτοιμη να αντιμετωπίσει τους κόκκινους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.

Οι μπλε χρειάστηκε να βάλουν τα δυνατά τους για να αποφύγουν κάποια ενδεχόμενη υποψηφιότητα και τελικά κατάφεραν να υπερισχύσουν έναντι της κόκκινης ομάδας. Η ομάδα του Σάκη Κατσούλη βρέθηκε σε δεινή θέση κι αποφάσισε να στείλει στον τάκο για πρώτη φορά τον Στέλιο Χανταμπάκη. Βέβαια μόνο τυχαία δεν είναι η υποψηφιότητα του Χανταμπάκη, καθώς αρκετοί συμπαίκτες του εξέφρασαν τα παράπονά τους για τις προσωπικές πληροφορίες που μεταφέρει στην άλλη ομάδα.

«Ο Στέλιος είναι διπλωμάτης και το έχω ξαναπεί αυτό και έχω καταλάβει ότι μεταφέρει και πολλές πληροφορίες αχρείαστες από παίκτη σε παίκτη. Με αυτούς που υποτίθεται ότι είναι φίλος, είναι και οι πρώτοι που τους δίνει στους υπόλοιπους. Για μένα αυτό δείχνει πολλά και δείχνει πολλά γιατί χώρια από το ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς, είναι και ένα κριτήριο για το εάν ένας άνθρωπος λειτουργεί σε ένα παιχνίδι με πονηριά ή όχι

Για ποιο λόγο να μεταφέρεις πληροφορίες ή εξομολογήσεις παικτών στους άλλους; Είναι ανήθικο. Θα σου εκμυστηρευτώ κάτι σε εγκλεισμό κι εσύ ούτε στο δεκάλεπτο θα πας να το πεις στον άλλον; Δεν θα ήθελα να αναφερθώ ούτε στην εξομολόγηση, ούτε στον άνθρωπο που αφορά γιατί το θεωρώ άκομψο και χυδαίο… Το αφήνω πίσω μου, απλά καταλαβαίνω κάποιοι άνθρωποι τι ρόλο βαράνε εδώ μέσα» είχε αναφέρει νωρίτερα ο Κωναταντίνος Βασάλος για τον Χανταμπάκη στο Survivor.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν σίγουρος πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά κι ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν εκείνοι που τον καταψήφισαν.