Survivor – Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είχε την άτυχη στιγμή να…»

Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Συναντηθήκαμε μια μέρα και μας απομάκρυνε η παραγωγή.»

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου μιλώντας στο Down Town Κύπρου και στον Αλέξανδρο Πρίφτη για το γεγονός ότι σε εκείνη που έμελλε να είναι η τελευταία ψηφοφορία για τον Στέλιο Χανταμπάκη, βγήκε προτεινόμενος από την τραγουδίστρια.

[dfp_ads id=236982]

Μετάνιωσες που ψήφισες τον Στέλιο;

Παρά την κόντρα που είχε δημιουργηθεί, είμαι ένας άνθρωπος δίκαιος. Δεν είχα πάει με αυτό το σκεπτικό! Θα ψήφιζα για αποχώρηση έναν αδύναμο αγωνιστικά παίκτη. Όμως, ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από εκείνον και όλη την ομάδα, κι έτσι τον ψήφισα.

Όταν αποχώρησε κι ο ίδιος, σας δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσετε στο ξενοδοχείο και να τα βρείτε;

Έτυχε και τον συνάντησα στο νησί. Οι κανόνες είναι πολύ αυστηροί. Το επεισόδιο του Στέλιου είχε παιχτεί νωρίτερα και είχε πάρει το κινητό του, το δικό μου δεν είχε προβληθεί, δεν είχα κινητό και οι κανόνες λέγανε να μη συναντηθούμε. Παρόλα αυτά, συναντηθήκαμε μια μέρα και μας απομάκρυνε η παραγωγή.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Με τον Στέλιο Χανταμπάκη κάναμε παρέα στο Survivor, αλλά στην πορεία άλλαξε…»

Σε πρόσφατη συνέντευξη που έκανα με τον Στέλιο για το «Down Town», μου είπε ότι το σκηνικό με το μαγιό ήταν ένα «ατυχές περιστατικό». Το βλέπεις κι εσύ έτσι;

Θα μπορούσα να το δω έτσι. Απλά, ο Στέλιος είχε αυτή την άτυχη στιγμή να φανεί όλο αυτό στο κοινό.

Θεωρείς ότι ο Στέλιος έχει στοχοποιηθεί άδικα από τον κόσμο και τους φανατικούς τηλεθεατές που βλέπουν το παιχνίδι;

Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω αν αυτό που γίνεται είναι άδικο ή δίκαιο. Δεν είναι σωστό να εκφέρω άποψη για συμπαίκτες μου. Άλλωστε, το παιχνίδι βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και δεν θέλω να επηρεάσω κανέναν με τη γνώμη μου. Αφήνω το κοινό να καταλάβει σύμφωνα με την κρίση και το ένστικτό του.