Survivor: Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου ξεκαθαρίζει για τις κλίκες! «Ο Πάνος κατονόμασε επειδή…»

Survivor

«Όσον ήμουν μέσα στο παιχνίδι και πριν φύγω, όλα τα κορίτσια…».

Στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και την Εύη Βαλή έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου, η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από τους μαχητές του Survivor μετά από ψηφοφορία.

[dfp_ads id=236982]

Ο Πάνος σε ένα ξέσπασμά του κατηγόρησε εσένα την αδερφή σου, τον Κώστα και την Ειρήνη ότι είχατε κάνει κλίκα. Είχε βάση αυτό που είπε;

Ούτε υπήρξαν κλίκες ούτε απομονώσαμε κάποιον, τουλάχιστον όχι όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι. Όπως όμως είναι λογικό μέσα σε μια ομάδα ανθρώπων με ορισμένους θα δεθείς και θα ταιριάξεις περισσότερο. Θεωρώ ότι ο Πάνος κατονόμασε, επειδή γενικότερα έχει μια κόντρα με τον Κώστα. Είναι λογικό, όμως, με μερικούς ανθρώπους να έρθεις πιο κοντά και να επικοινωνείς καλύτερα.

Ποια πιστεύει ότι θα είναι η συνέχεια στην κόντρα ανάμεσα στον Πάνο και στον Κώστα;

Όσον ήμουν μέσα στο παιχνίδι και πριν φύγω, όλα τα κορίτσια καθίσαμε, επικοινωνήσαμε και τα βρήκαμε. Όταν έφυγα, εγώ τουλάχιστον άφησα τα κορίτσια πολύ δεμένα. Τα αγόρια, αντίθετα, πρέπει από την πλευρά τους να βρουν τρόπο επικοινωνίας και να ενωθούν ξανά, γιατί καλώς ή κακώς είναι ομάδα σε αυτό και πρέπει να σκέφτονται ως σύνολο κι όχι ως μονάδα. Ποντάρω στο ότι ο Γουίλι θα καταφέρει να τους δέσει, γιατί είχε δει τα πράγματα απ’ έξω, ήρθε με καθαρό μυαλό και ταϊσμένος! Κάτι θα κάνει!