Survivor: «Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους, κακής αισθητικής»

Survivor

"Εσύ πιστεύεις ότι δεν έγινε συμφωνία να υπάρχει ένα αντίκρισμα για να γίνει αυτή η σκηνή; Είμαι σίγουρος πως οτιδήποτε γίνεται στο εξής στο Survivor, δε γίνεται έτσι".

Ο γυμνισμός που έκαναν οι παίκτες του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο, προκάλεσε έντονα σχόλια στο Πρωινό. Τον λόγο πήρε, αρχικά, ο Βαγγέλης Περρής, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους ανθρώπους που κάνουν στις διακοπές τους γυμνοί μπάνιο στη θάλασσα και λιάζονται, μια χαρά. Το τηλεοπτικό θέαμα, μάλλον η τηλεοπτική εκμετάλλευση του θεάματος, νομίζω ότι όλους μας δυσαρεστεί. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, την ώρα που προβάλλεται είναι μπροστά σε μία οικογένεια, η οικογένεια δεν έχει συνηθίσει να βλέπει τέτοια θεάματα, είναι μια εισβολή πολύ κακού θεάματος και οι δικαιολογίες ότι είναι ανθρώπινο κορμί νομίζω ότι δεν έχουν καμία σχέση. Είναι μία τσόντα χειρίστου είδους, πολύ κακής αισθητικής που σκοπό έχει για χάρη της τηλεθέασης να μπει στο σπίτι μας και να προσβάλει εμάς που το βλέπουμε. Και το κάνουν πολύ συνειδητά».

«Τα παιδιά το έκαναν οικειοθελώς ή τους το ζήτησε η παραγωγή; Η παραγωγή επιλέγει να παίξουν αυτά τα πλάνα», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε από την πλευρά της: «Πρέπει να είναι σεβαστό ότι η κοπέλα δεν ήθελε να συμμετέχει. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ωραία».

Ο Βαγγέλης Περρής επανήλθε στο θέμα και πρόσθεσε: «Ένας άνθρωπος που τη στιγμή που τρως μπαίνει στο σπίτι σου γυμνός, δεν ασκεί το δικαίωμα του στον γυμνισμό, απλώς προσβάλει εσένα και δεν δέχεται ότι εσύ εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι σε άλλη φάση. Εσύ πιστεύεις ότι δεν έγινε συμφωνία να υπάρχει ένα αντίκρισμα για να γίνει αυτή η σκηνή; Είμαι σίγουρος πως οτιδήποτε γίνεται στο εξής, δε γίνεται έτσι».