Survivor: Έφτασε στην πηγή αλλά αποχώρησε

Survivor

Δεν θα βρίσκεται στον ημιτελικό του Survivor.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το Survivor κι απόψε ακολούθησε η τελευταία αποχώρηση, πριν τον ημιτελικό που θα πραγματοποιηθεί σε μία εβδομάδα.

Συγκεκριμένα, στο Survivor είχαν μείνει πέντε παίκτες: ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος κι ο ο Γιώργος Κόρομι. Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας τη νίκη πήρε ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος έδειξε ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σάκη Κατσούλη. Ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν κατά πολύ στην συνέχεια, αφού στα δύο επόμενα αγωνίσματα ασυλίας, νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος υπέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τρίτο τον Γιώργο Κόρομι. Το γεγονός ότι είχε κερδίσει δύο φορές την ασυλία, απάλλαξε τον Σάκη Κατσούλη από υποψήφιο προς αποχώρηση κι ο Γιώργος Κόρομι έπρεπε να επιλέξει κάποιον άλλον. Ο ίδιος τελικά στράφηκε στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την οποία αρχικά δεν ήθελε να την ψηφίσει, μιας κι είναι από την αρχή στο παιχνίδι.

Ο Γιώργος Κόρομι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κι ο Γιώργος Ασημακόπουλος πάλεψαν για την παραμονή τους στο πιo κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού αλλά ένας από αυτούς δεν θα καταφέρει να βρίσκεται στον ημιτελικό, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 04/07.

Το πρώτο μα και τον τελευταίο λόγο είχε το τηλεοπτικό κοινό που ψήφισε τους παίκτες που προτιμά περισσότερο. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε για την πορεία του στο Survivor: «Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Το ήξερα ότι θα φύγω εγώ σήμερα. Καλή δύναμη στα παιδιά. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος. Το Survivor με έκανε να υπερβώ τον εαυτό μου και να καταλάβει κι ο κόσμος ότι πίσω από μια εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα, όπως αυτό που είχα αναφέρει αυτό με τον αδερφό μου κι αυτές τις ημέρες τον έβλεπα πιο έντονα. Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε και θέλω από τις απολαβές μου από εδώ στο παιχνίδι, να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο και σε κάποια ιδρύματα, που θα ασχοληθώ για Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη και τα χρήματα να πάνε σε κάποιους ωραίους σκοπούς. Έχω περάσει κάποια οικογενειακά προβλήματα, με έχουν κάνει πιο δυνατό κι ένιωσα την ανάγκη να κάνω κάποια πράγματα.»