Survivor: «Έδωσε» στεγνά τον Σάκη Κατσούλη – «Μάλλον κάποιον γυρίζει το μπιφτέκι»

Survivor

"Ο Σάκης έχει αλλάξει λίγο τη στάση του στο Survivor All Star..."

Μια νέα ήττα κλήθηκε να διαχειριστεί στο Survivor All Star η, ήδη, λαβωμένη κόκκινη ομάδα στο νέο επεισόδιο που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος επάθλου, η Χριστίνα Κεφαλά εξομολογήθηκε ορισμένες… αλλαγές στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, το γοητευτικό μοντέλο και παίκτρια των Μαχητών τόνισε πως «οι αλήθεια είναι ότι οι συμπαίκτες μου, πριν παίξω το 9 run, μου είπαν να παίξω λίγο την χτυπημένη σε κάποιο σημείο για να σταματήσω να παίζω, να βγω έξω και να το προχωρήσει κάποιος άλλος για να μπορεί να φέρει τον πόντο. Εκείνη τη στιγμή πραγματικά στεναχωρήθηκα και απογοητεύθηκα γιατί είδα ότι η ομάδα μου, τελικά, δεν πιστεύει σε εμένα. Με έριξε ψυχολογικά όλο αυτό. Είμαι τόσο τίμια που δεν θέλω να παίζω λαμογιές που παίζει η μπλε ομάδα και βγάζει έξω τους παίκτες της. Ήθελα να πάω με όλα τα κότσια και, αν μπορούσα, να καταφέρω το εννιά και θα ήμουν ευτυχισμένη».

«Μετά τη χθεσινή αναφορά του Νίκου Μπάρτζη, γενικά ο Σάκης έχει αλλάξει λίγο τη στάση του. Με βοηθάει στους στόχους, σήμερα μου έδωσε καρύδα ψητή να φάω που δεν το έχει ξανακάνει και μπροστά σε όλους μου είπε «μπράβο» που το πήρα πάνω μου και πήγα να παλέψω για να φέρω το 9 στην ομάδα. Γενικά βλέπω μια αλλαγή στάσης. Εκεί που ήταν απόμακρος, με ψηφίζουν και τελικά μάλλον κάποιος γυρίζει το μπιφτέκι» συμπλήρωσε, επίσης, η Χριστίνα Κεφαλά στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star το βράδυ του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.