Ένταση και αιχμές κυριάρχησαν στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος μιλώντας στη κάμερα περιέγραψε τη στάση της Μαντίσα Τσότα, μετά το τελευταίο παιχνίδι και την επιλογή για το run.
«Κάναμε μια κουβέντα με την Αριάδνη και με τη Μελίνα πριν λίγες μέρες. Ήταν η κουβέντα που προέκυψε μετά το τελευταίο μας παιχνίδι, ερώτηση της Μαντίσα ποιος να πάει στο τελευταίο run. Και είπαμε, και εγώ και ο Άλεξ, να πάει η Αριάδνη. Η Μαντίσα, από τη στιγμή που είπαμε να πάει η Αριάδνη, με κάρφωσε εμένα και τον Άλεξ με ένα βλέμμα, που έτσι δεν με έχει ξανακοιτάξει άνθρωπος ποτέ. Με μυθικό… όχι μίσος… τύπου “θα δείτε τι θα πάθετε”», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Και πρόσθεσε: «Τελικά μαθαίνουμε ότι έχει πιάσει τον Μπένζι, του κάνει κατσάδα, τον κράζει για ποιο λόγο συμφώνησε να πάει η Αριάδνη και όχι η ίδια. Όλα αυτά πρακτικά δεν με επηρεάζουν. Το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι οι πρώτες σκέψεις που είχα κάνει για τη Μαντίσα επιβεβαιώνονται».
Κλείνοντας, ο 29χρονος αθλητικογράφος υποστήριξε πως η στάση της δεν πέρασε απαρατήρητη από την ομάδα: «Όταν της είπα “Μαντίσα γιατί με κοιτάς έτσι;”, μου είπε “δεν σε κοιτάω κάπως”. Την ένοιαζε. Είχα δίκιο. Δεν είμαστε τρελοί, οι υπόλοιποι πέντε. Ό,τι έχουμε πει για τη Μαντίσα ισχύει».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ