Survivor: Δίκασαν και τις δυο μα την πέταξαν στον τάκο για την συμπεριφορά της

Survivor

Ποια είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor;

Με το πρώτο αγώνισμα ασυλίας ξεκίνησε η νέα εβδομάδα στο Survivor All Star, το βράδυ της Κυριακής, όταν και οι Διάσημοι βρέθηκαν απέναντι στους Μαχητές για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης. Εκεί κλήθηκαν και οι δυο ομάδες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να αποφύγουν, στο τελευταίο μέρος του νέου επεισοδίου, την ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας.

Σε έναν νέο απαιτητικό στίβο μάχης, λοιπόν, η κόκκινη και η μπλε ομάδα έδωσαν τα πάντα για τη νίκη την οποία κατόρθωσαν όμως να πάρουν οι Μαχητές με σκορ 10 έναντι 8.

Έτσι, όταν όλοι οι παίκτες συνάντησαν τον παρουσιαστή του Survivor All Star στο συμβούλιο του νησιού, τον πρώτο λόγο είχαν εκ νέου οι Διάσημοι. Και αυτός καθώς όφειλαν να βγάλουν στον τάκο εκείνον που θεωρούν τον πλέον αδύναμο κρίκο στην ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή, δηλαδή μετά και από την αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά.

Πριν από αυτό, όμως, ο Στάθης Σχίζας πήρε τον λόγο και ανατρέποντας την ροή του συμβολίου ανακοίνωσε με αποφασιστικότητα την οικειοθελή του αποχώρηση. «Γυρνάω στην κόρη μου, στη γυναίκα μου, στην οικογένεια μου. Τέλος, είναι δική μου απόφαση. Δεν είμαι εγώ αυτός που έχει έρθει εδώ μέσα με αυτά που βλέπω» δήλωσε, μεταξύ πολλών άλλων, ο νικητής του περσινού Survivor.

Μια εξέλιξη που ήρθε να επιβαρύνει το… ήδη επιβαρυμένο, λοιπόν, κλίμα στην κόκκινη ομάδα. Και η κάλπη στην ψηφοφορία «μίλησε» όπως αρέσκεται να επισημαίνει και ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός ο οποίος και προχώρησε στην ανακοίνωση του ονόματος του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.

Και στον τάκο του Survivor All Star, πρώτος πρώτος για αυτή την εβδομάδα, βγήκε η Ελευθερία Ελευθερίου που απέσπασε τις περισσότερες ψήφους τις οποίες και μοιράστηκαν με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κυρίως για λόγους συμπεριφοράς πέραν αγωνιστικότητας. «Το περίμενα. Φυσικά και είναι αποδεκτή η ψηφοφορία. Δεν έχω να πω κάτι. Το μόνο που εύχομαι είναι αυτοί που πήγαν εκεί και ψήφισαν να το έκαναν μόνο για αγωνιστικούς λόγους» τόνισε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.