Survivor – Δίχως κίνητρο ο Σάββας Γκέντσογλου: «Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό»

Survivor

"Η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες είχα χάσει την ενέργεια μου, δεν είχα κανένα κίνητρο" δηλώνει ο παίκτης του Survivor.

Στο Survivor της Πέμπτης ήρθε να κάνει ο Σάββας Γκέντσογλου μια μικρή εξομολόγηση στην κάμερα λίγο πριν βρεθεί πλάι στους παίκτες της μπλε ομάδας για το νέο αγώνισμα επάθλου. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα που τον χαρακτηρίζουν το τελευταίο διάστημα όπου βρίσκεται αναγκαστικά σαν απλός θεατής στον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, ο Σάββας Γκέντσογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως σήμερα πηγαίνω στον αγώνα επάθλου με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία γιατί έχουμε κερδίσει και βλέπουμε ότι η κόκκινη ομάδα είναι ουσιαστικά υπό διάλυση, οπότε ακόμα καλύτερα για εμάς. Για μένα όλο αυτό το διάστημα ήταν πάρα πολύ δύσκολο».

«Νιώθω ότι είμαι εδώ και δεν κάνω τίποτα. Δεν μπορώ να βοηθήσω ουσιαστικά. Μπορεί να φωνάζω στον πάγκο και να προσπαθώ να βοηθήσω τα παιδιά από αυτή την πλευρά αλλά δεν είναι το ίδιο. Με έχει κουράσει πάρα πολύ όλο αυτό. Το καλό και το θετικό όμως της υπόθεσης είναι ότι έφτασε όλο αυτό στο τέλος του. Σε λίγες ημέρες θα μπρω να παίξω».

«Το χέρι μου έχει δέσει πλέον και αυτό μου δίνει πάρα πολύ ενέργεια γιατί η αλήθεια είναι πως τις τελευταίες μέρες και εβδομάδες την είχα χάσει. Δεν είχα κανένα κίνητρο. Τώρα όμως θα μπω με πάρα πολύ μεγάλο κίνητρο για να παίξω, να το ευχαριστηθώ και να γουστάρω το παιχνίδι» πρόσθεσε, επίσης, ο Σάββας Γκέντσογλου στην κάμερα του Survivor τη νύχτα της Πέμπτης στον ΣΚΑΪ.