Survivor: Διαλύθηκε ο Μάριος Πρίαμος – «Είναι ο άνθρωπος που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου»

Survivor

Στην πιο ευάλωτη στιγμή στο Survivor μέχρι σήμερα...

Στον στίβο μάχης του Survivor All Star θα ριχθούν για μια ακόμα φορά, η μπλε και η κόκκινη ομάδα διεκδικώντας το έπαθλο της επικοινωνίας. Όταν, μάλιστα, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός ανακοινώσει πως θα έρθουν σε επαφή με τα πιο αγαπημένα τους πρόσωπα, όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης δεν μπορούν να διαχειριστούν με ευκολία τη συναισθηματική τους φόρτιση.

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης μάλιστα, όπως παρακολουθούμε στο αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το zappIT, δεν κρύβει την συγκίνηση του για την αγαπημένη του γιαγιά ξεσπώντας δε σε κλάματα. «97 ετών! Η γιαγιά μου η Μαρία, τώρα χτύπησες φλέβα… Νομίζω πως είναι ο άνθρωπος που αγαπάω περισσότερο στη ζωή μου. Πρώτη φορά συγκινούμαι στο παιχνίδι τόσο, από το 2017 και τώρα. Στην γιαγιάκα μου, η οποία με μεγάλωσε κιόλας, στέλνω την αγάπη μου. Να ξέρετε, παιδιά, ότι σας βλέπει όλους και σας αγαπάει όλους».

«Αγαπάει πάρα πολύ το παιχνίδι, τον αθλητισμό, βλέπει μπάλα και μπάσκετ! Είναι τέτοια γιαγιά! Πραγματικά τους αγαπάει όλους και την ευχαριστώ» πρόσθεσε ο φιναλίστ του Survivor 2017 απευθυνόμενος στον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό.

Η συγκινητική συνέχεια, ασφαλώς, επί της οθόνης στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star…