Survivor: Δεν πρόλαβε να μπει και έσκισε το κορμί του σε πολλά σημεία

Survivor

"Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι κινδύνευε η ζωή μου και δεν το πήραν τόσο σοβαρά" τόνισε ο Νίκος Αντωνόπουλος στο Survivor.

Την παρθενική του πρώτη εμφάνιση στο Survivor έκανε, το βράδυ της Κυριακής, ο Νίκος Αντωνόπουλος ο οποίος και προστέθηκε στο δυναμικό της κόκκινης ομάδας. Τα πράγματα, όμως, για εκείνον δεν ήρθαν από την αρχή όπως θα τα περίμενε.

Και αυτό γιατί από την πρώτη του κιόλας ώρα στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, το 26χρονο μοντέλο αντιμετώπισε κάποιες απρόσμενες δυσκολίες. Ειδικότερα, στα πλαίσια της διασκέδασης με τον έτερο νέο παίκτη Νίκο Γιάννη, μια φάρσα από την Μυριέλλα Κουρεντή στάθηκε ικανή να «πληγώσει» το νέο παίκτη των Διασήμων.

«Έπαθα κάποιους τραυματισμούς. Στην πατούσα μου, κάτω στο πόδι, έκανα ένα βαθύ κόψιμο που θα το δει και ο γιατρός αργότερα. Λογικά, όχι λογικά, είναι σίγουρο πως είναι για ράμματα. Δεν νομίζω να κάνω λάθος. Επίσης έκοψα εδώ και την παλάμη μου και ότι άλλο βλέπετε. Εδώ, εδώ και εδώ αυτούς τους μώλωπες. Γδάρθηκα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Αντωνόπουλος στην κάμερα του Survivor.

«Θέλω ακόμα να πω ότι την ώρα που πονούσα και είχα μώλωπες και κοψίματα και δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω, είχα πανικοβληθεί γιατί είναι η πρώτη μου μέρα στο Survivor και τραυματίστηκα από ένα χαζό αστείο της ομάδας μου. Εκείνη τη στιγμή ένιωθα ότι κινδύνευε η ζωή μου και δεν το πήραν τόσο σοβαρά όσο θα έπρεπε. Μάλιστα κορόιδευαν και άκουσα από κάποιους να λένε διάφορα, όταν έφυγα, μαζί με κάποια γελάκια και αυτό όλο με πείραξε».

Με το… αριστερό, λοιπόν, η αρχή για το γοητευτικό μοντέλο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.