Survivor: Δεν είδε με καλό μάτι η Σταυρούλα την ένωση – «Κρατάω μικρό καλάθι»

Survivor

"Εμένα αυτό το κλίμα δεν μου αρέσει" ξεκαθάρισε η παίκτρια του Survivor.

Δυσαρεστημένη εμφανίστηκε στο Survivor της Κυριακής η Σταυρούλα Χρυσαειδή λίγες ώρες μετά το πολυαναμενόμενο πάρτι της ένωσης για την μπλε και κόκκινη ομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Ειδικότερα, η Σταυρούλα Χρυσαειδή εξομολογήθηκε πως «εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει που η μπλε και η κόκκινη βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ καλό. Επίσης, αυτοί ακόμα και χθες το βράδυ που ήρθαν, μέχρι να κοιμηθώ, είχαν αρχίσει και έτσι λίγο λογομοχούσαν για το που θα κοιμηθεί ο ένας και που θα κοιμηθεί ο άλλος και τσακωνόντουσαν».

«Δηλαδή, λέω, άμα τσακώνονται για τόσο μικρά πράγματα και καλά καλά δεν ήρθαμε, που ήμασταν και από το πάρτι που είχαμε περάσει τέλεια, τι θα κάνουν άμα χάσουν σε αγώνισμα ή ασυλία ή οτιδήποτε; Θα σκοτώνονται μεταξύ τους».

«Εμένα αυτό το κλίμα δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί γενικά. Εκείνοι είναι μέσα στις εντάσεις συνεχώς και εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Κρατάω μικρό καλάθι γιατί καλώς ή κακώς πρέπει να δούμε πως θα είναι μετά» συμπλήρωσε η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου και παίκτρια της κόκκινης ομάδας στο Survivor.