Survivor: Δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τη στείλουν στον τάκο

Survivor

Μπλε η τρίτη υποψήφια στο Survivor.

Πιο πολύ από ποτέ θέλουν οι παίκτες του Survivor την τρίτη ασυλία, αφού η κατοχύρωσή της θα φέρει τα μέλη της νικήτριας ομάδας ένα βήμα πιο κοντά στο πάρτι της ένωσης.

Αρχικά, την πρώτη ασυλία έχασε η Κόκκινη ομάδα με τους παίκτες να θέτουν στον τάκο ακόμα μία φορά την Άιρα. Το σκηνικό άλλαξε χθες με τους Μπλε να δέχονται βαριά ήττα και να επιλέγουν ως δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Θοδωρή Τουρκογεώργο, ο οποίος έχει αποδυναμωθεί αρκετά αγωνιστικά.

«Δεν με στενοχωρεί καθόλου. Δίκαιο αποτέλεσμα και η αλήθεια είναι ότι το περίμενα γιατί τώρα τελευταία δεν βοηθώ καθόλου την ομάδα μου αγωνιστικά. Φέρνω λίγες νίκες, οπότε ήταν μία σωστή πράξη της ομάδας μου γιατί πρέπει να κοιτάμε και μελλοντικά, όπως λέμε συνέχεια. Ελπίζω από εδώ και πέρα να τη βοηθήσω και να μη χάσουμε άλλη ασυλία αυτήν την εβδομάδα» είπε χθες ο Θοδωρής για την υποψηφιότητά του στο Survivor.

Απόψε οι Μπλε δέχθηκαν και δεύτερη ήττα και έπρεπε να επιλέξουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους για να βρεθεί υποψήφιος. Με τις επιλογές να έχουν στενέψει δραματικά, η απόφαση έμοιαζε μονόδρομος και η Χρύσα Χατζηγεωργίου αναδείχθηκε η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Survivor.

«Ναι, είναι η έκτη μου φορά. Είμαι ξενερωμένη και έχω κουραστεί. Δεν μπορώ άλλο. Κουράστηκα από τις μονομαχίες. Από το αποτέλεσμα, εντάξει, είμαστε τρία κορίτσια και ποια να ψηφίσουν; Απλά νιώθω ότι όλη την ώρα προσπαθώ και πάντα είμαι στη μονομαχία. Οπότε γιατί προσπαθώ; Δεν είναι με την ομάδα μου, δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και είναι λογικό» ανέφερε η Χρύσα στο Survivor.