Survivor: Δεν άλλαξαν την στάση τους και τον καταψήφισαν για ακόμα μία φορά

Survivor

Survivor: Στον τάκο για άλλη μία φορά.

Οι ισορροπίες έχουν αλλάξει στο Survivor μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου Βασάλου κι όλοι οι παίκτες έχουν θέσει ως στόχο να φτάσουν στον τελικό. Μέσα σε όλες τις τελευταίες εξελίξεις η Σταυρούλα Χρυσαειδή έχει αρχίσει να αισθάνεται παραγκωνισμένη από τους συμπαίκτες και δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι φταίει.

Μάλιστα, νιώθει προδομένη, κυρίως από τον Μάριο και τη Στέλλα που φαίνεται να έχουν αλλάξει στρατόπεδο και να μην στέκονται στο πλευρό της: «Και ο Μάριος και η Στέλλα γύρισε να πει ότι πρόδωσα την Μπλε ομάδα… Όλοι ήθελαν να δικαιολογήσουν την ψήφο τους. Από τον Μάριο αυτό δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Με απογοήτευσε πάρα πολύ. Το αστείο είναι ότι όταν γυρίσαμε με τον Ηλία στην καλύβα, μου είπε: αν θες να μιλήσουμε, είμαι εδώ. Η απάντησή μου ήταν ότι δεν χρειάζεται να μιλήσουμε, μου τα είπες όλα στο συμβούλιο. Να πούμε τώρα που έμεινα; Τόσες ημέρες δεν μπορούσες να μου μιλήσεις; Το συναίσθημά μου είναι ξεκάθαρα απογοήτευση, προδοσία να πω;»

Οι παίκτες ρίχτηκαν στην σκληρή μάχη για την διεκδίκηση της ατομικής ασυλίας και για άλλη μία φορά ο Σάκης Κατσούλης ήταν αυτός που κατάφερε να την κατοχυρώσει, δείχνοντας ξεκάθαρα πως υπερτερεί αγωνιστικά και είναι δύσκολος αντίπαλος στο Survivor. Όσον αφορά την πρώτη υποψηφιότητα της εβδομάδας, δεν αποτέλεσε καμία έκπληξη αφού ο Νίκος Μπάρτζης βρέθηκε ξανά στον τάκο για το τυπικό της διαδικασίας.

Ο παίκτης μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αγωνιστικά, αλλά έχει αποδείξει ότι έχει ρεύμα στο τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τον έχει «σώσει» κάθε φορά που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση.