Survivor: Δαλάκα και Σαλταφερίδου «καρφώθηκαν» με τις απαντήσεις στο παιχνίδι! Ζήτησε εξηγήσεις ο Τανιμανίδης για όσα ακούστηκαν!

Survivor

Τι συνέβη την ώρα του παιχνιδιού στο Survivor;

Το παιχνίδι του Survivor «έκαψε» την Κατερίνα Δαλάκα και την Εύη Σαλταφερίδου. «Τι ήθελες σήμερα να πάρεις από το ξενοδοχείο; Που μου λες πάρ’ το και βαλ΄το στο μπουστάκι σου!» είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα στην συμπαίκτρια της. «Τι ήθελα να πάρω για την καλύβα σήμερα από το ξενοδοχείο που σου έλεγα ότι θα ταιριάζει;» συνέχισε λίγο αργότερα. Τα δυο κορίτσια έφτασαν τις πέντε λέξεις και πανηγύριζαν αλλά ο Σάκης Τανιμανίδης της κάλεσε δίπλα του για να τις επιπλήξει…

[dfp_ads id=236982]

«Είστε πάρα πολύ καλές. Αν δεν κάνουν τουλάχιστον πέντε θα κερδίσετε το έπαθλο… Κρίμα βέβαια που δεν θα το απολαύσετε εσείς γιατί θα σας έχουν μπαγλαρώσει που έχετε κλέψει όλο το ξενοδοχείο. Είναι δυνατόν; Και τον πίνακα θα παίρνατε; Θέλω εξηγήσεις. Αν έρθουν αστυνομικοί εδώ, εγώ δεν έχω καμία σχέση. Καθίστε κάτω. Απλά παιδιά πριν φύγουν να τις ψάξετε τις κοπέλες» σχολίασε ο Σάκης Τανιμανίδης αστειευόμενος με τις δύο παίκτριες.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!