Survivor – Δαλάκα: «Η Εύη μου έχει κάνει αρκετές επιθέσεις! Απομακρύνθηκα γιατί…»

Survivor

«Με την Εύη κοιμόμασταν μαζί, τρώγαμε μαζί και ήμασταν 24 ώρες μαζί. Εγώ της έχω φερθεί άψογα. Από την πρώτη μέρα ήμουν δίπλα της».

Για τη συμπεριφορά που έχει η Εύη Σαλταφερίδου απέναντί της μίλησε η Κατερίνα Δαλάκα. Η παίκτρια των Διασήμων του Survivor τόνισε χαρακτηριστικά πως χάρηκε και δικαιώθηκε τελικά που απομακρύνθηκε από την πρώην συμπαίκτριά της.

[dfp_ads id=236982]

«Σήμερα κατηγορήθηκα ξανά από την Εύη. Δεύτερη φορά που μου κάνει επίθεση χωρίς λόγο. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που μου κάνει επίθεση και δεν θα ασχοληθώ καθόλου. Χαίρομαι που απομακρύνθηκα πριν γίνει όλο αυτό το σκηνικό γιατί από πριν είχα δει κάποιες αλλαγές σε συμπεριφορές και ήταν δικαίωμά μου και δική μου πρωτοβουλία το να απομακρυνθώ. Τελικά δικαιώθηκα γιατί η Εύη βγήκε ένα άτομο που μου κάνει επίθεση χωρίς να υπάρχει λόγος. Και αυτό με στεναχωρεί διπλά.

Πρωτοφανές επεισόδιο! Μπάχαλο έγιναν στον αγωνιστικό χώρο! Εκθέτει παίκτη η παραγωγή…

Με την Εύη κοιμόμασταν μαζί, τρώγαμε μαζί και ήμασταν 24 ώρες μαζί. Εγώ της έχω φερθεί άψογα. Από την πρώτη μέρα ήμουν δίπλα της. Γενικά μου έχει κάνει αρκετές επιθέσεις. Απομακρύνθηκα από την Εύη γιατί κάποια πράγματα με είχαν ενοχλήσει σε διάφορους πανηγυρισμούς και πράγματα που δεν κολλούσαν με την Εύη σαν χαρακτήρα που εγώ την είχα γνωρίσει και της λέω αυτό που έκανες με ενοχλεί», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Δαλάκα.

Δείτε όλα όσα είπε η Κατερίνα Δαλάκα…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!