Survivor: Χτυπήθηκε με την ψήφο και βγήκε στον τάκο

Survivor

Απρόσμενο το συμβούλιο του Survivor την Δευτέρα...

Με ένα ιδιαίτερο συμβούλιο του νησιού ολοκληρώθηκε το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ. Εκεί όπου οι πέντε εναπομείναντες φιναλίστ βρέθηκαν για μία ακόμη φορά απέναντι από τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό.

Νωρίτερα, στο ίδιο επεισόδιο του Survivor, οι Γιώργος Κόρομι, Γιώργος Ασημακόπουλος, Ηλίας Μπόγδανος, Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη συναντήθηκαν εκ νέου στον στίβο μάχης με έπαθλο την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Μια ασυλία που θα έδινε την ευκαιρία σε κάποιον να εξασφαλίσει την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για, τουλάχιστον, μια εβδομάδα ακόμα.

Παράλληλα, ο νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας στο Survivor της Δευτέρας θα είχε την ευκαιρία να «δείξει» τον συμπαίκτη του που θα ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ύστερα από ένα απαιτητικό αγώνισμα στον στίβο μάχης του Survivor, τη νίκη κατόρθωσε να κλέψει ο Γιώργος Κόρομι και έτσι να είναι αυτός ο παίκτης που θα κρατούσε την… τύχη των υπολοίπων στα χέρια του στο συμβούλιο του νησιού.

Εκεί όπου ο Γιώργος Κόρομι κλήθηκε να ανακοινώσει τόσο στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό όσο και στο τηλεοπτικό κοινό που θα βγάλει στον τάκο και στη δικαιοδοσία των τηλεθεατών.

Και, ναι, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση έχει όνομα και αυτό είναι… Σάκης Κατσούλης!