Survivor – Χάρης Γιακουμάτος: «Οι Μαχητές τα είχαν υπολογίσει λάθος»

Χάρης Γιακουμάτος

Τι λέει ο Χάρης Γιακουμάτος για τη στρατηγική που ακολούθησαν οι Μαχητές;

Οι ομάδα των Μαχητών μοιάζει να αφανίζεται βδομάδα τη βδομάδα, αφού απαρτίζεται πλέον από μόλις δύο παίκτες, έναντι τεσσάρων των Διασήμων. Ο Χάρης Γιακουμάτος σχολιάζοντας την στρατηγική που ακολούθησε η πρώην ομάδα του βρίσκει πως ήταν λάθος τους η ψήφοι στην Εύη Σαλταφερίδου.

[dfp_ads id=236982]

«Στο σημείο που βρισκόμαστε, το ότι έφυγε ο Πάνος και όχι κάποιο άλλο από τα παιδιά δεν μας επηρεάζει καθόλου, γιατί θεωρώ ότι είναι τρεις πάρα πολύ καλοί παίκτες, οπότε όποιος και να έφευγε θα ήταν για εμάς το ίδιο αγωνιστικά. Αυτή τη στιγμή έχουμε το πλεονέκτημα στην κάλπη ουσιαστικά, γιατί είμαστε η πλειοψηφία, τέσσερις εναντίον δύο και αυτό θα συμβαίνει μέχρι να τελειώσει και το παιχνίδι., αφού έχουμε άλλες δύο ψηφοφορίες όλες κι όλες. Άρα νομίζω ότι είναι καλό για εμάς και εύχομαι να κερδίσουμε και τις ασυλίες και να μείνουν πιο πολλοί Survivors στην τετράδα.

«Γενικά η στρατηγική τους, από τότε που ψηφίσαν την Εύη ξεκίνησε να είναι λάθος. Επειδή το ατομικό δεν τους συνέφερε, τους συνέφερε να πήγαιναν ομαδικό, να παίξουν άλλη μία ασυλία ομαδικό».

«Οι Μαχητές στην τελευταία ψηφοφορία σαν ομαδικό που ήταν το παιχνίδι, δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά στη στρατηγική τους γιατί ήθελαν να βγάλουν μια γυναίκα για να γίνει ατομικό το παιχνίδι, αλλά τελικά δεν είχαν υπολογίσει το πως θα γίνει και έτσι ακόμα και ατομικό που έγινε, δεν είναι συμφέρον για αυτούς. Κάπως λάθος τα είχαν υπολογίσει. Βέβαια όπως στρώνεις κοιμάσαι και δυστυχώς για αυτούς, έχουν πολύ μειονεκτική θέση», ανέφερε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το Survivor!