Survivor: Χανταμπάκης κατά Παπαδοπούλου! «Απαιτούσε ντάντεμα από σένα! Όταν βγει έξω και δει…»

Survivor

«Το είχα ξανακάνει, άρα δεν ήταν bullying. Το μαγιό αυτό ήταν της Λάουρας. Σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγα τσάντα κανενός. Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω bullying σε έναν άνθρωπο…».

Στο χθεσινό βραδινό επεισόδιο του Survivor, ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για όλους και για όλα και όπως ήταν φυσικό δεν θα γινόταν να μην απαντήσει και για το “συμβούλιο μίμησης”, για το οποίο πολύς κόσμος είχε εξαγριωθεί.

[dfp_ads id=236982]

Survivor: Η παράσταση-κοροϊδία του Στέλιου Χανταμπάκη στην Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Ήταν άλλο ένα μαγιό, όπως το πρώτο που είχα κάνει με τον Γιάννη, το πρώτο “συμβούλιο μίμησης” που έκανα ήταν για τον Γιάννη και είχα ένα μαγιό πράσινο. Το είχα ξανακάνει, άρα δεν ήταν bullying. Το μαγιό αυτό ήταν της Λάουρας. Σε καμία περίπτωση δεν θα άνοιγα τσάντα κανενός. Δεν είχα κανένα σκοπό να κάνω bullying σε έναν άνθρωπο, τον οποίο σέβομαι, δεν έχω πει σε καμία συνέντευξη ότι “η Ειρήνη είναι αυτό, είναι εκείνο, είναι τα άλλο”, σε καμία. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει bullying. Με στεναχωρεί αυτό η λέξη για το πρόσωπό μου, πραγματικά με στεναχωρεί, δεν γελάω εδώ. Από την πρώτη στιγμή, η Ειρήνη είχε μία φοβία να το πω, πονούσε συνέχεια, πεινούσε συνέχεια και ήθελε ντάντεμα, απαιτούσε από εσένα ντάντεμα και σου μετέφερε όλο αυτό το βάρος που είχε. Είναι δεκτό να έχεις μια ψυχολογική πίεση, να πεινάς, να πονάς, όλοι όμως. Αυτό το ντάντεμα μπορείς να το απαιτήσεις από τον σύντροφό σου, από την οικογένειά σου.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης έσπασε τη σιωπή του για τον καβγά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Σε ένα παιχνίδι στο οποίο πονάνε όλοι, πεινάνε όλοι, σίγουρα κάποιος πιο πολύ, δεν μπορεί να σου δώσει αυτό που θες, δεν μπορεί να στο δώσει 100%. Φτάνοντας σε ένα σημείο που κουραστήκαμε, απομακρυνθήκαμε γιατί δεν το καταλάβαινε, μόνο για αυτό. Η Ειρήνη θεώρησε ότι κάποια πράγματα που έχουμε μοιραστεί, εγώ τα έχω πει. Γιατί άκουγε μετά σπόντες, πάλι πίεση, πάλι, πάλι, πάλι… Θεώρησε ότι εγώ έχω μοιραστεί πράγματα, κάτι που είμαι σίγουρος ότι όταν βγει και δει τη στάση μου απέναντι στο πρόσωπό της, θα συνεχίσει να ισχύει αυτό που πίστευε πάντα για μένα, ότι και να πίστευε, αυτό μπορεί να το πει η ίδια, όχι εγώ. Πάντα έλεγα στην Ειρήνη έλα να λύσουμε τι σε στεναχωρεί, έλα εδώ, ποιο είναι το θέμα σου. Δεν ήθελε η Ειρήνη», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε…