Survivor: Χαμός στο συμβούλιο με Τόνι – Κυριάκο! «Θέλει να γίνει Ντάνος» – «Οι μάσκες έπεσαν»

Survivor

«Σταμάτα να μιλάς, δεν μπορώ να σε ακούω» - «Εγώ δεν πήγα σχολείο γιατί δούλευα από μικρός».

Επεισοδιακό ήταν το συμβούλιο του Survivor, όπου η ελληνική ομάδα έπρεπε να βγάλει τους τρεις προτεινόμενους. Ο Τόνι Σταυράτης, που βγήκε από την κάλπη με οκτώ ψήφους, ξέσπασε κατά του Κυριάκου, ο οποίος λόγω ατομικής ασυλίας έβγαλε υποψήφιο τον Σπύρο Γουρδούπη. Ο Τόνι το θεώρησε αυτό ως στρατηγική, προκειμένου να πετάξουν τον ίδιο εκτός παιχνιδιού.

Ο Τανιμανίδης σόκαρε Έλληνες και Τούρκους! Αλλάζουν τα δεδομένα στο παιχνίδι…

«Νιώθω δικαίωση. Δικαιώθηκαν τ’ αυτιά μου γι’ αυτό που άκουσα πριν έρθουμε στο συμβούλιο. Οι απόκριες δεν τελείωσαν, μάλλον, εδώ στον Άγιο Δομίνικο, οι μάσκες έπεσαν. Έχω δικαιωθεί για ότι έχω πει. Εάν φύγω, θα φύγω με ψηλά το κεφάλι γιατί ήμουν απόλυτα ειλικρινής πάντα, έλεγα αυτό που πίστευα. Δεν παίζω με στρατηγική, σήμερα φάνηκε η στρατηγική.

Κατέρρευσε ξαφνικά ο Atakan! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – “Πάγωσαν” όλοι…

Θα σου πω τι άκουσαν τ’ αυτιά μου και δικαιώθηκα. Όταν μίλαγε ο Κυριάκος με τον Σπύρο σε κάτι δεντράκια ότι τώρα είναι η στιγμή. Ο Κυριάκος θεωρεί ότι ο Σπύρος επειδή είναι δυνατός στις ψηφοφορίες και βγάζοντας εμένα από την κάλπη και εν συνεχεία ο Βασιλικός ότι θα ξεφορτωθεί έναν από τους δυο μας», είπε μεταξύ άλλων ο Τόνι.

Έξαλλη η Sabriye κλώτσαγε ότι έβρισκε! Τσαντίστηκε ο Emre και της ζήτησε το λόγο…

«Εγώ όταν ήμουν μικρός κι έπαιζα μπάσκετ, είχα ίνδαλμα τον Michale Jordan και τον Μπάνε Πρέλεβιτς, τους είχα αφίσα στο δωμάτιο. Ο Τόνι όταν μεγάλωσε μάλλον έβαλε αφίσα του Ντάνου. Δεν γίνεται από την αρχή του παιχνιδιού να προσπαθεί να γίνει Ντάνος. Έχει απομονώσει τον εαυτό του, κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα, αλλά έχει ξεχάσει κάποιες λεπτομέρειες. Η ομάδα πήγαινε κόντρα σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί ήταν πάρα πολύ καλός παίκτης και για το τι είχε συμβεί… Εδώ και πόσες ψηφοφορίες, το να παίρνεις οκτώ ψήφους από τις 11 δεν είναι τυχαίο, σημαίνει ότι δημιουργείς προβλήματα», είπε ο Κυριάκος Πελεκάνος.

Δείτε τι έγινε στο συμβούλιο…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!