Survivor: Χαμός στο συμβούλιο με τον Μαρτίκα – Είδε «σχέδιο Βαλαβάνη»

Survivor

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας στράφηκε εναντίον των συμπαικτριών του.

Σχέδιο πίσω από την υποψηφιότητά του βλέπει ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor κι άνοιξε τα χαρτιά του στο αποψινό συμβούλιο του νησιού. Ο ίδιος θεωρεί ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι η Ελένη Χαμπέρη συνωμότησαν πίσω από την πλάτη του.

«Δεν άργησαν από την μπλε ομάδα να αντιδράσουν για εμένα. Ο μόνος παίκτης, ο οποίος συνδέεται με την μπλε ομάδα, είναι η Ευρυδίκη. Η Ευρυδίκη διαχειρίστηκε εύκολα την Ελένη κι απέσπασε μία ψήφο εναντίον μου. Το πιο σοβαρό από όλα είναι αυτό που αντιλήφθηκα. Την στήριξα όσο κανένας άλλος, μπήκα ανάμεσα σε δύο ομάδες όταν την αδίκησαν. Ουδείς επικινδυνότερος εκ του ευεγερτηθέντος αχάριστου. Αλάνθαστος κανόνας. Με πρόδωσε. Ένιωσα την μέγιστη των αμαρτιών. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω την στάση της.

Δεν περίμενα ότι τόσο ελαφρά τη καρδία, τόσο απροκάλυπτα και τόσο εύκολα θα τολμούσε να με ψηφίσει η Σταυρούλα μόνο και μόνο από μία συζήτηση με την Ευρυδίκη… Σταυρούλα μου δεν περίμενα να με ψηφίσεις τόσο εύκολα. Πήρα τρεις συνεννοημένες ψήφους… Είναι υποκριτικό να λέμε ότι θα ψηφίζουμε αγωνιστικά. Εγώ πλέον δεν θα ψηφίζω αγωνιστικά, θα είναι το τελευταίο. Θα ψηφίζω χαρακτήρες και συμπεριφορές» είπε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor, βγάζοντας πύρινο λόγο.

Οι τρεις παίκτριες αντέκρουσαν το «σχέδιο» που είδε ο Σπύρος, αναφέροντας ότι ο κριτήριό τους είναι η αγωνιστικότητα.