Survivor: Χαμός με τον Τάκη Καραγκούνια – «Θα μιλήσει με τον δικηγόρο μου»

Survivor

Ο Τάκης Καραγκούνιας συνεχίζει τις προκλήσεις με τη Μπλε Ομάδα.

Ένταση προκλήθηκε στον αγώνα επάθλου του Survivor All Star ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας και τον Τάκη Καραγκούνια. Όταν ο 49χρονος μισθοφόρος έχασε από τον Κωνσταντίνο Βασάλο και οι Μαχητές επικρότησαν τη νίκη του δεύτερου, ο Τάκης φάνηκε να ενοχλείται.

«Τόσο πολύ με μισείτε; Ντροπή σας. Λένε: δεν το ‘χει. Φαντάσου πόσο πολύ με μισούνε. Έλα, παίξε Ασημακόπουλε, να δεις πώς είναι. Το θέμα είναι οι χαρακτήρες των ανθρώπων. Είναι τοξικοί άνθρωποι. Καθένας δείχνει τι είναι. Εγώ εξετάζω την κακία του ανθρώπου», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας για τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας.

Ωστόσο, και ενώ τα races του Survivor συνεχίζονταν, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έλεγε να ηρεμήσει και επανερχόταν συνεχώς στο ίδιο θέμα.

«Δεν θέλω να μου μιλάτε καθόλου, μόνος μου. Μου λένε να μείνω εκτός αγώνα, γιατί είμαι γέρος. Γιατί νευριάζεις, ρε αγενή;», είπε σε κάποια στιγμή στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η ένταση ανέβηκε και πάλι κατά την αναμέτρηση του 49χρονου μισθοφόρου με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όταν ο πρώτος έκανε μία ειρωνική χειρονομία προς τον συμπαίκτη του.

«Ο Τάκης πριν μιλούσε για παιδεία και τώρα τον προκαλούσε», σχολίασε η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Ήταν ειρωνικός, νόμιζε ότι με προσβάλλει. Μπορεί να θέλει να μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Απλά αυτό θα γίνει και θα τελειώνουμε. Βασικά ποιος ασχολείται με τον Τάκη, ρε παιδιά;», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στη Μπλε Ομάδα του Survivor All Star.