Survivor: Χαμός με το δώρο στον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Κάτι συμβολίζει»

Survivor

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος έλαβε ένα μάλλον... ιδιαίτερο δώρο από τους συμπαίκτες του στο Survivor All Star.

Μετά τον χθεσινό αγώνα επάθλου στο Survivor All Star, νικητής αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης. Το συγκεκριμένο race ήταν ξεχωριστό, αφενός γιατί έγινε για πρώτη φορά φέτος ατομικό, αφετέρου διότι το έπαθλο δεν ήταν κάποιο φαγητό αλλά ένα SUV αυτοκίνητο.

Ο ήδη μία φορά νικητής του reality επιβίωσης κέρδισε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και το ακριβό αυτοκίνητο, ενώ είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τέσσερις ακόμη συμπαίκτες του και να περάσει μαζί τους μία διασκεδαστική βραδιά στο διάσημο club Coco Bongo της Punta Cana.

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Γιώργος Κόρομι, Μελίνα Μεταξά και Τάκης Καραγκούνιας ξέφυγαν για λίγες ώρες από την καλύβα και τις δύσκολες συνθήκες του Survivor, αφού είχαν την ευκαιρία να πιούν, να χορέψουν και να χαλαρώσουν.

Επιστρέφοντας στην καλύβα, η Μαριαλένα και ο Σάκης επιφύλασσαν ένα… δώρο στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Συγκεκριμένα, του έφεραν ένα κίτρινο μπαλόνι σε ένα μάλλον… περίεργο σχήμα.

«Ευχαριστώ, παιδιά, για το δώρο. Αυτό είναι το δώρο που μου έφεραν τα παιδιά από το Coco Bongo. Κάτι συμβολίζει. Δεν ξέρω τι άλλο να πω», είπε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εμείς του φέραμε ένα δώρο, ήταν ένα μπαλόνι-καπέλο αλλά ξεφούσκωσε μέχρι να επιστρέψουμε στην καλύβα», δικαιολογήθηκε ο νικητής του Survivor 2021, Σάκης Κατσούλης.